Ето я най-красивата фермерка в България

2891
29 Юли 2015, 12:00


26-годишна хубавица от Трън е най-красивата фермерка в България. Виолета Димитрова има визия и чар, но вместо да обикаля светските партита в търсене на богато гадже, предпочита да отглежда 40 декара картофи и пшеница в Трън, научи HotArena.


Красивата Виолета споделя, че не гледа телевизия, тъй като не смята лошите новини за продуктивни. Вместо това предпочита да се занимава с ранчото, което има от 2009 година.


Младата жена нямала земя, но взела под аренда. После подготвила проект по европейска програма като млад фермер и спечелила финансиране, пише "Всеки ден".


За да започне бизнеса си се съветвала изключително много с агрономите и до днес внимателно разпределя средствата си. Освен това признава, че пазарът е много важен, но и труден, тъй като има голям внос на продукти от чужбина, които са на по-ниски цени.„Ако една щайга с домати в Гърция е 200 лева, тук е 500 лева. Така на прекупвачите им е по-евтино да си купят гръцки домати“, споделя горчивия си опит в земеделието и търговията, фермерката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени