Ето я най - мразената жрица в света! Вижте причината + снимки с много тунинг

https://hotarena.net/lubopitno/eto-ia-nai-mrazenata-jrica-v-sveta-vijte-prichinata-snimki-s-mnogo-tuning HotArena.net
Ето я най - мразената жрица в света! Вижте причината + снимки с много тунинг

Дама за развлечения е трън в очите на консервативните домакини от Америка. Много от тях са бесни на бившата жрица на любовта, която няма никакви задръжки и дори е решила, че и децата й могат да продължат по нейния път, научи HotArena.

Нина Петерсън е спечелила повече от 1 милион долара като момиче за забавление и наскоро решила да сподели открито за професията си. Нина е на 37 години и е прекарала по-голяма част от живота си задоволявайки стари, богати мъже.

Тя не крие, че е била държанка и любовница на милиардери, а нейните форми могат да предизвикат завист дори у Ким Кардашиян. И докато колежките й крият с всички сили естеството на професията си, Нина няма никакъв проблем да говори за това.



Пищната брюнетка не се срамува да признае, че се радва на вниманието, което й посвещават, а още повече на подаръците, които получава.



Някои от покровителите й дори й плащали за пластични операции и други корекции по нея самата. Тя има десетки корекции по тялото си, но е щастлива от резултата.

Богат спонсор на Нина веднъж дори й платил повече от $ 100 000 за куп модификации, които включват тройно увеличение на бюста й, както и корекции на задните части, устните и лицето.





Нина има четири деца и дори смята, че те могат да продължат по стъпките й. \"Не се срамувам от професията си. Клиентите ми са доволни, заплащането е отлично, защо дъщерите ми да трябва да се съсипват от работа, когато могат да спечелят куп пари толкова лесно\", философства тя.

Децата й пък са много горди с майка си и не могат да не бъдат щастливи от професията им. Още повече, че тя има работа, която им позволява да ходят на екзотични летни почивки и да получават скъпи подаръци от спонсорите на родителката си.



Нина също така подчертава, че няма проблем с това дъщерите й един ден да тръгнат по нейните стъпки. Засега 9-годишната Джулиана и 3-годишната Имани не са изявили желание да я последват в професията, но тя е категорична, че би била щастлива, ако го направят.

Дамата твърди, че най-щедри са възрастните богати мъже, които плащат астрономически суми за услугите й. А мечтата й е да си отвори школа за елитни момичета, които също като нея да изпразват портфейла на богатите чичковци.

10 Коментара

kapa

преди 7 години

Ako biah muz 1 sent ne bih platila za tova podobie na zena, grozna i ogromna otvsiakade !!!

Коментирай

Съвсем точно

преди 7 години

Взе ми думите от устата! Това е маймуна току-що слязла от някоя палма!

Коментирай

f

преди 7 години

Отвратително! Ама нали виждаш и в България какви уроди мумифицирани се котират? Разни Моники с надути джуки, разни Джорджии, разни Светлани Василеви, Катрин Вачеви... Уф, докато се сетя как се казваха тези девойки, голяма мъка! Всичките са анорексички, с джуки като възпалени хемороиди и гледай! Така че такъв им е вкуса на мъжете. Ами Джулияна Гани, нали я знаеш? Ей такива са! С яко извратени вкусове вече за отблъскващото и гнусното. Това е, което им харесва, колкото и да е тъжно. А иначе нормално да не се срамува да каже, че била държанка на милионери на свободна практика. То в днешно време кой би се срамувал. Срамно е да кажеш, че си била на пътя и си го смукала за 5 евро на някой, от който те е било гнус, ама си го преглътнала заради смешна сума. Ама като става дума за такива пари, никой не би я упрекнал и никоя жена не би се срамувала, напротив - всяка ще иска да се похвали, че е мечта на милионери. Така че не е голямата работа, че видиш ли, тя ПРИЗНАВАЛА. Все едно аз да "ПРИЗНАЯ", че съм излизала с по-млади мъже, примерно, ако съм стара. Такива уж ПРИЗНАНИЯ, са си всъщност баш ХВАЛЕНЕ!

Коментирай

f

преди 7 години

... че съм излизала с по-млади мъже, примерно, ако бях по-възрастна. Такива уж ПРИЗНАНИЯ, са си всъщност баш ХВАЛЕНЕ!

Коментирай

Nepoznata

преди 7 години

Edna zhena da kazhe istinata i vsichki ja mrazjat!

Коментирай

Vulev

преди 7 години

Тази карикатурна негърка с дрехи, които дори и да не са менте, приличат на такива, е просто гротескна с несъразмерно големите си цици монтирани върху раменете й и почти докосващи прадичката. Джуките й са толкова аугментирали, че биха допирали носа й, стига да не беше с типичната за негроидната раса приматообразен овал. Добре че си е купила перука с бретон- апропо всички негърки ходят с перуки, защото текстурата и типа на косата им не позволява да я стилизират като нас- белите хора. Та хитрата маймунка добре прикрива 1/3 от уродливото си лице с перуката. А като има толкова спонсори защо кара 11 годишна Х3-ка?!

Коментирай

Nepoznata

преди 7 години

Greshish neobrazovano detence! Chernokozhite ne hodjat s peruki, a podlagat kosite si na razlichni manipulacii s po silni himikali, za da stojat pravi, edva li si vizhdala takiva frizjorski saloni! Za chernokozhata zhena, kosata e nai vazhnata i vsichki polagat neopisuemi grizhi za pricheskite si. Aide bjal chovek, obrazovaj se malko!

Коментирай

vulev

преди 7 години

Мила моя, живял съм в Лондон години и много добре познавам черната паплач, по- добре не се изказвай за химикали и фризьорски салони. Ти да не си фризьорка в някое квартално самоделно фризьорски студио?! Аз докато съм ходил из Мейфеър в Лондон, ти си ходила до външния кенеф на баба си на село, където си се забърсвала с вестник жълт шок, и така и не си се научила как да пишеш правилно. Смешница.

Коментирай

познавач

преди 7 години

Лично съм виждала как върху късата,къдрава и гъста негърска коса, са пришили здраво перука,която си стои,докато не я свалят. Това е тайната на красивите, необичайни и неприсъщи за негърската раса прически.

Коментирай

Stoyan

преди 7 години

Kak iskam da q upuna edin put da i svursha v Malkata tqsna putka Iskam kogato i go vkarvam v guzu tq da vika kato iznasilena

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.