Ето я най-новата гореща фотосесия на Моника Валериева! Вижте я без дрехи

https://hotarena.net/intimno/eto-ia-nai-novata-goreshta-fotosesiia-na-monika-valerieva-vijte-ia-bez-drehi HotArena.net
Ето я най-новата гореща фотосесия на Моника Валериева! Вижте я без дрехи

Скандалната моделка Моника Валериева реши да си направи евтина реклама, докато е във ВИП Брадър и се съблече за „Плейбой“.

 

Моделката провокира в скандална фотосесия, която шокира мнозина.

 

Тъй като, за разлика от повечето свои колежки, брюнетката обича да се прави на интересна, абсолютно нищо не остава скрито от обектива на камерите.

 

В последно време името на модела е замесено в скандали и тя реши да чисти имидж като се съблече. Провокативната й фотосесия в черно и бяло разкри всичките й силиконови придобивки.

 

Мнозина констатират, че между момичето от ефира и това на кориците има огромна разлика особено визуално.

 

С какво всъщност Моника успя да шашне всички, вижте ТУК.

5 Коментара

sisi

преди 8 години

Xaxaxaxaxaxaxaxa.......hotarena,zlobata e golqma rabota.To kvo pove4e da se komentira taq statiq

Коментирай

Мина

преди 8 години

Нека и аз да се изкажа. От известно време наблюдавам Моника във виртуалното пространство- гледам снимки, чета коментари. И от всичкото видяно и изчетено, не мога да разбера едно. Сляпа ли съм или не. В коментарите я изкарват супер яката-има някаква агитка. А като гледам не се връзват нещата. Странна уста, странна визия, но не и това определяща за яката красавица. Но може и аз да не разбирам..Та то критериите за хубост се менят непрекъснато:)

Коментирай

Мария

преди 8 години

Аз пък не разбрах, къде са всичките и силикони по нея? Има хиалурон в устните и то е видимо, но коя друга няма? Бюста и изглежда естествен, но не мога да твърдя, но коя друга няма? Имам предвид от тези имена , които се въртят из нета от всички сайтове щем , не щем виждаме ги . Хубава жена е и добре изглежда, когато е направена, както всички останали, това мога да кажа!

Коментирай

Николина е гнусна

преди 8 години

Tук говорим за чиста злоба от страна на жената която плаща на работещите в този змиярник.Тоест Николета Лайнянова.Тази жена така и не прижевя,че Валери изтряска Моника и сипе всякакви гнусотии по неин адрес.Наричат я тук Мона,при положение,че момичето си има име.Говори се за операции те и,а не се споменават подобните на шефката и ротата и бавноразвиващи се подлоги.Каквато и да е,хубава,грозна,не е важно...Красотата освен преходна за всеки е различна.Душата от друга страна е важна.Николина злобата има изгнила от алчност и злоба душа.Тая съска и злобее ежеминутно...Имала съм "честа" да попадна в компанията и (чрез моя позната),такава грандомания и непрекъснато коментиране на ХОРА не присъстващи в момента е постоянно...Тая живее да злобее и да прави мръсно на хората които са повече от нея.Моника си е Моника.С косури и плюсове.Външния и вид,не е красив за всеки.Тя обаче е добра.Ранима е,и е мила и винаги е била добра.Друг е въпроса,че мъжете на определени жени я харесват и се започва....Тя не е виновна...

Коментирай

Николина е гнусна

преди 8 години

Искат да наблегнат на това,че си обработва снимките.Само дето точно тая дето плюе по нея си докарва нелепо големи крака,криви ръце,дълги крака,тънка талия и глезени,и тн.Да не говорим за краденето на снимки и лъжите...Яд я е Гнусанова и т'ва е.Валери си е@а Моника и то не веднъж.Не са били във връзка,но доста време се въргаляха....Оная Смачкана и изплюта стафида умира от злоба....ахаххахахахаххахаххаха ОБИЧАНА и НЕ ЗАМЕНИМА ......Слез на земята ма ....... гнусна,пълна с болести и въшки торба с .....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.