Ето я новата модната икона! (Любомир Стойков спи)

https://hotarena.net/laifstail/eto-ia-novata-modnata-ikona HotArena.net
Ето я новата модната икона! (Любомир Стойков спи)

Шефът на Академията за мода Любомир Стойков очевидно е в тежка зимна летаргия.

 

След броени дни ще раздава наградите за най-модерните и добре облечене муцуни в хайлайфа, а сред номинираните неизвестно по каква причина не е Азис.

 

Поп фолк кралят се нагласи с ключови модели от дългоочакваната дизайнерска колаборация между шведския гигант \"H&M\" и \"Балмейн\", часове след като беше презентирана у нас. Дори вече успя и да заснеме специална фотосесия, с 2 кадъра от която HotArena.net се сдоби в аванс. На нея е облечен само по потник под разкошното палто в цвят каки.

 

Изпълнителят на \"Хабиби\", хитът, който само за 24 часа срути всички рекорди като бе изгледан от 300 хиляди души, винаги е бил в крак с модата, за разлика от доста от номинираните за тазгодишните модни икони, като например Антон Хекимян или Башар Рахал.

 

Близки до фолк звездата издават, че за разлика от почти всичките си колежки, той никога не използва стилисти и чужди дрехи.

 

\"Чувствам се мръсен, ако не нося свои собствени дрехи\", разправял Васил.

14 Коментара

Hahaha

преди 8 години

Mi mrusen si be :D vse pak si magal, nishto chisto nqma v teb po priroda :D

Коментирай

WTF??

преди 8 години

този мангал жена ли е, мъж ли е, и ТО не знае ще е модна икона? колко МНОООООГООО е пропаднала тази държава за да избират такива същества..

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

шведския гигант "H&M"......ахххаааа,какъв гигант,среден клас дрехи,да не кажа-нисък!Единственото е,че са голяма верига от магазини в Европа,евтинки и по джоба на всеки!Качеството и моделите са...........Чак гигант! А Азис на тази снимка ми прилича, на добре излъскан,цигански старшинка,в подгранична застава!!!

Коментирай

Ве

преди 8 години

мале мелеее вземи прочети за НМ за да не говориш глупости!!!! те са световна верига и марката е една от най-големите и скъпа като годишен оборот в света....

Коментирай

Faith in Bulgarian society lost

преди 8 години

Само напиши в Гугъл Most valuable brands worldwide и забележи сам, на кое място са. Най- лошото са харесванията на този коментар, колко неподготвен е готов да се изкаже българинът, и колко готови са хората да подкрепят просоттията.

Коментирай

хайде манговци

преди 8 години

Да вземат да се хванат за ръчичка с доскорошната си приятелка и "моден диктатор" ха ха ха ( знае ли какво означава това), но важното е, че сега е на рокерска вълна, ако изобщо знае, че дрехите са такива( кабзи, шипове, черепи, кръстове, пайети) мотор няма, ама за сметка на това ,тя самата е ТРАБАНТ. Вчера свали забрадката си Караджовската селянка с килийното образование, а Костинбродския мангал и без него образование, и той съблече роклята и стана барабар Петко с мъжете. Ама модни икони! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Не е важно да знае, важното е, че са на Плейн! ха ха ха . Така е, когато човек забравя от къде е тръгнал! И най-вече не преценява трезво, какво е всъщност, a го тресе извънземна звездомания. ....Става за посмешище.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

*капси

Коментирай

Мария

преди 8 години

ЦИГАНИН

Коментирай

Faith in Bulgarian society lost..........for you, maybe

преди 8 години

Знаеш ли какво,коментаторе......никъде не съм изказал съмнение,за милярдите доход на "H&M".Моите уважения,драги,невежа не съм,защото съм добре запознат!Казвам само,че за мен тази марка е със среден клас качество на дрехите,масова и купувана,заради достъпните си цени! Не мога заради оборота обаче,да я поставя като-гигант,наравно с Zara,Gucci,Prada и.др.!Прави разлика,между гиганти само по брой магазини и продажби и гиганти по продажби,качество и цени.......Хубаво е обаче,че има и марки,които са по джоба на всеки,нали така!Браво.

Коментирай

Zashto zavijdate tolkova mnogo?

преди 8 години

''kabzi'' nova duma li e?

Коментирай

zlobari

преди 8 години

Ti si propadnalata/propadnaliq v sluchaq!!

Коментирай

zlobari

преди 8 години

Eiiii , golqma zloba,golqmo neshto,ei ! Eto tova sme nie ''VELIKITE BULGARI'' zlobni,drebni sushtestva ! Kato vidim edin izdignal se chovek shte go izqdem s drehite,ama zatova sme MISHKI i pravitelstvoto ni e*e v guza!!!

Коментирай

това с мишките и гъза ха ха

преди 8 години

Psychotic, със символа *, разпознаваема си! И колкото и да се драскаш за нещо, рано или късно( ще го кажа в твой стил и речник )... Гъза ти лъсва! Минала си само покрай етиката, културата, интелигентността и не само, но те не са разбрали. Ние обаче разбрахме! :) :) Само не разбрах, кой и за какво злобее? Другото е повече от ясно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.