Ето я Преслава ден след мелето! Отърва се с леки драскотини (Виж какво каза за Бирмата)

https://hotarena.net/pod-pricel/eto-ia-preslava-den-sled-meleto-otarva-se-s-leki-draskotini HotArena.net
Ето я Преслава ден след мелето! Отърва се с леки драскотини (Виж какво каза за Бирмата)

Редакторска плесница

 

Фолк певицата Преслава не рони сълзи и не си скубе косите след грозната случка с Бирмата в нощта след наградите на Планета, видя HotArena.

 

Само ден след мелето в студентския клуб изпълнителката на „Водка с утеха“ е свежа като репичка, усмихната и щастлива.

 

Или поне така изглежда…

 

Свежа като репичка

 

От няколко седмици насам Преслава подготвя новия си проект и работи денонощно. След инцидента обаче никой от снимачния екип не очакваше да се появи на следващия ден, както беше по план.

 

За изненада на всички, добричлийката цъфна весела и засмяна и по нищо не личеше, че на предната вечер е яла шамари.

 

Припомняме, че Георги Станоев нахлу на афтърпартито на Пайнер в столичен клуб с юмруци и ритници срещу Фики Стораро. Бирмата научил, че бившата му се натиска с колегата си и решил да прояви пословичната си ревност.

 

В опита си да ги разтърве, Преслава отнесе някой и друг шамар, като й разкървавиха носа.

 

На следващия ден певицата се явила за снимките към новия си филм с леки одрасквания по лицето. „Нищо работа за гримьорите, веднага успяха да ги замажат. По-странно беше поведението й. Всички очаквахме да не е в настроение, да е отчаяна, а тя беше много на кеф“, разказват колеги.

 

„Край с него“

 

Това личи и от снимките, като на една от тях (по-горе) едва забележимо личат драскотините от побоя предната вечер. Иначе Преслава е видимо развеселена. Нейни близки разказват, че постъпката на Бирмата има и хубава страна – помогнала на певицата най-сетне да осъзнае що за човек е.

 

„Това преля чашата. Приключих с него окончателно! Вече дори не го ненавиждам, безразличен ми е“, казала Преслава на приятелките си.

 

Стела Йорданова

4 Коментара

КУРВА

преди 9 години

ПРЕСЛАВА СИ Е КУРВА БИЛА ПРЕДИ КУРВА СИ Е И СЕГА, ЕБЕ СЕ НА ПОРАЗИЯ, НАТИСКА СЕ С ВСИЧКИ. КОМПЛЕКСИ ИЗБИВА ЗАЩОТО Е ГРОЗНА ПАЧА. ЖОРО БИРМАТА Е ЛУД ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА УРОДЛИВО КУРВЕНСКО ЧУЧЕЛО ДЕТО ГО ЛАШКАТ БОРИС ДАЛИ ТОНИ СТОРАРО И СИНА МУ КОНСТАНТИН МИТКО ПАЙНЕРА И КУП ОХРАНИТЕЛИ НА ДИСКОТЕКИ. КОЛКОТО И ДА СИ МИСЛИ ЧЕ Е СЕКСИ СЛАБА СИ Е ОРЕЛСКИ НОС С ГАДНИ ЗЪБИ ШИРОК ТАЗ КРИВИ КРАКА И ГОЛЯМА ГЛАВА КАТО КАТАДЖИЙСКА КАМЕРА. ПЪЛЕН КЕНЕФ И БОКЛУК

Коментирай

az

преди 9 години

Успокой се бе, ти да не си някоя злобна колежка. Това, че на теб не ти харесва си е твой проблем.

Коментирай

123

преди 9 години

Може ебе се,курва била ми що да не е ,млада хубава жена няма монахиня да става свободна при това ,самия живот вече е курвенски така че всеки втори сеебе наляжо и надясно.извинете за цинизмите

Коментирай

do 123 i az

преди 9 години

i vie ste kurvi ne po-malki ot neq. dosta jalki komentari ste napisali toleriraiki bezrazborniq sex s mangali i vse. qsna e rabotata, moje da stava za pevica no kato jena e krugla 00000000 bez avtoritet tq sama se hvaleshe predi nasam natam koi q kleca i kolko razkrepostena bila. Smeshka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.