Ето я тайната любовница на екс министъра Христо Иванов!

2722
29 Май 2016, 14:00


Бившия правосъден министър кръшка на жена си, която работи в Брюксел. Напоследък все по-често го виждали в компанията на Надежда Йорданова. Юристката беше шеф на кабинета му, когато Иванов оглавяваше правосъдното министерство. След като напуснал високия пост, той продължил да поддържа тесен контакт с шармантната Надежда Йорданова, научи HotArena.

Разбира се, за шеф на кабинета не се слага случаен човек. Това е, така да се каже, дясната ръка на министъра, която знае всичко – тя определя неговите срещи, решава кой ще пусне при шефа, наясно е дори с най-съкровените му тайни. Освен безспорно деловите си качества, служители от министерството описват Надежда Йорданова и като доста атрактивна като жена – с буйни къдрави коси и елегантна външност. Бившият министър никак не бил безразличен към нея.

Христо Иванов, който сам подаде оставка от министерския си пост след като парламентът не прие предложената от него съдебна реформа, е женен и има един син. Детето се роди през 2014 г., точно когато Иванов става министър на правосъдието. Съпругата му Йорданка работи в Брюксел. Вероятно заради разстоянието, двамата съпрузи леко са се поотдалечили и на родна почва Христо Иванов се среща с друга дама. Иначе почти всеки уикенд или благоверната булка, или бившия министър пътува, за да са заедно семейно.

Според декларациите им в Сметната палата, жената на Христо Иванов е доста по-заможна от него и има две банкови сметки с над 130 хиляди евро. Иванов в същата декларация е отбелязал едва 2900 лева, спестени от заплата, пише "Уикенд".

Както е известно, Христо Иванов стана министър без да има особено впечатляващ трудов стаж като юрист, но затова пък със завиден опит като координатор на проекти на международни институции и частни клиенти. Оказа се, че е интересна и фамилната му история.

Неговата майка е проф. Мария Бойкикева, която е сред учредителите на Клуба за гласност и преустройство, редом с покойния президент Желю Желев. Бойкикева е родена през 1932 г. в Москва, където родителите й са били политически емигранти. Семейството се завръща в България след 9 септември 1944 г. Любопитен факт е, че Бойкикева бе сред най-близките приятели на Ахмед Доган в дисидентския му период и активно се бореше за това той да бъде освободен от затвора.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени