Ето къде гаджето на Симона планира да й предложи брак! (+ Още снимки на двамата от райския остров)

https://hotarena.net/laifstail/eto-kade-gadjeto-na-simona-planira-da-i-predloji-brak HotArena.net
Ето къде гаджето на Симона планира да й предложи брак! (+ Още снимки на двамата от райския остров)

Щерката на Глория наистина предстои да получи предложение на брак и за съжаление, майка й нищо не може да направи по въпроса.

 

Както HotArena писа, дългогодишният й приятел Симеон Данев планира да й поиска ръката на екзотичния остров Мавриций, където са от няколко дни.

 

На брега на морето, в изключително романтична обстановка, гаджето на Симона ще й подари годежен пръстен, разкриват техни приятели.

 

Данев вече е организирал персонала на хотела да подготви вечеря за двама с маса на самия пясък. Двамата всяка вечер похапват по този начин, но в шумната компанията на приятелите, с които са на острова.

 

Симеон обаче е планирал да се усамотят на вечеря на свещи и на залез слънце да й подари пръстена.

 

Приятелки на Симона са почти категорични, че тя ще приеме, но има и съмнение. Загорова винаги много се е съобразявала с майка си, а както знаем, Глория е против дъщеря й да се обвързва толкова сериозно едва на 19 години.

 

Така че твърде е възможно вместо сгодени, Симона и Симеон да се върнат разделени…


Вижте снимки в галерията.

 

2 Коментара

aloooo

преди 8 години

stiga ste ni zanimavali s tezi bokluci nikoi ne go interesuva malkata kurva i metroseksualnia i priqtel s uskubai vejdi kade otishli nikoi ne se interesuva nito ot gloria nito ot tazi malkata kurva ? koq beshe tq ? che neznaem koi go interesuva? sigorno vi plashtat dobre shtom pishete takiva neizvestni pumqri s apsurdni statii

Коментирай

-

преди 8 години

Като пишеш на лайняница, не си мисли, че прикриваш неграмотността си. Още по-трагично изглежда положението. А като прибавим и безмерната ти злоба, ментална ограниченост и завист, положението става направо потресаващо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.