Ето как босът на OMV заби Вики от Мастило! Предложението за брак + първата им нощ заедно, подробностите ТУК

https://hotarena.net/laifstail/eto-kak-bosat-na-omv-zabi-viki-ot-mastilo-predlojenieto-za-brak-parvata-im-nosht-zaedno-podrobnostite-tuk HotArena.net
Ето как босът на OMV заби Вики от Мастило! Предложението за брак + първата им нощ заедно,  подробностите ТУК

Изпълнителният директор на ОМV за България Петър Величков е успял да омае майката на бъдещото си дете – Вики от „Мастило“, с куп мили жестове, узна HotArena.


До скоро певицата Виктория Терзийска яростно криеше вече напредналата си бременност. В края на миналата година изнесе последния си концерт, преди да се отдаде на заслужено майчинство. И тогава обаче тя умело скри „малката си тайна“ от своите фенове, нищо че вече беше в петия месец.


Вече истината е наяве и дори се знае полът на бебето. То ще е момиче, а лекарите са определили за дата на термина точно рождения ден на певицата – 3 май. Така денят може да се превърне в най-щастливия в живота на навършващата 37 години Вики.


Освен новината на предстоящото раждане, Терзийска успя да опази и мъжа до себе си, с когото са заедно от 2012 година. След като завесите паднаха, тя си призна, че това е именно Петър. Той е в бизнеса с горива от 1999 г. и в момента заема длъжност, която му гарантира висок стандарт на живот, пише „24 часа“.


Преди връзката си с Вики, Величков има 17-годишен брак зад гърба си, от който има двама синове тийнейджъри – Стефан и Християн. Завършил е Бургаския свободен университет и има възрастова преднина от 8 години пред певицата. На 45 той е зрял мъж, готов за още една рожба.


Интересна е историята на запознанството им. Виктория и Петър се запознават благодарение на обща приятелка. Той прави първата крачка, а първоначално певицата не приема срещите им на сериознo.


Имат много общи теми и с часове си говорят за филми, книги и пътешествия. Дори след няколко виждания, в които те се опознават достатъчно добре, Вики продължава да не вярва, че мъж като него ще се занимава именно с нея.


Петър обаче прави всичко възможно да докаже на певицата сериозността на своите намерения и я обсипва с романтични изненади. Купува билети за мюзикъла „Мама Миа“ в Лондон и нарочно резервира отделни стаи в хотела, за да ѝ покаже, че е мъж на място.


Пътуването до английската столица обаче се оказва повратния момент в отношенията им. Следващото им романтично пътуване също отбелязва нов етап във връзката им.


Двамата влюбени посещават остров Капри и Рим, а на разходка след вечеря на острова, той ѝ предлага брак на фона на залеза на слънцето и морето. Вики не е очаквала подобна стъпка и го моли за малко време. И досега не му е дала окончателен отговор.


Предполага се, че бъдещото им дете е заченато именно на тази екскурзия. Двамата са в Банско, когато Вики си прави два теста за бременност, защото се съмнява в резултата. Бебето не е планирано, но ще бъде гледано с много любов.


Двойката вече се е спряла и на име за момиченцето си – Маргарита, на майката на Вики.


Засега не са се уточнили ще има ли сватба и кога, но най-вероятно ще изчакат раждането на бебето. Дори и без брак, Вики и Петър живеят заедно в къща в близост до София, в която скоро ще щъка едно малко ангелче.


След като прекрати сценичните си изяви, Виктория е решила да се отдаде на една своя дългогодишна мечта, чието точно време е сега – да създаде албум с детски песни. В реализирането на проекта ще се включат и други родни изпълнители, а първият слушател на диска ще е малката Маргарита.

7 Коментара

Никито L.

преди 8 години

Тоя чичага ли?

Коментирай

Ev

преди 8 години

Да сте живи и здрави.

Коментирай

zxd

преди 8 години

ako nqmashe pari toq dali vikito shteshe da rajda ot nego

Коментирай

Тоя чичага

преди 8 години

Тоя чичага е доста по-мъжествен и секси от теб

Коментирай

Evaline

преди 7 години

Die BRD hat schon Mal mit Hilfe von Hermes Milliarden bezahlt für ein AKW in Brasilien (das Siemens baute), das nie in Aktion trat.“Wir können doch nichts dafür, wenn die &#&kc0;unterentwi22elten8#8221; Staaten plötzlich keine Lust haben unsere moderne Technologie zu gebrauchen.” Kommentar eines Diplomaten in Brasilia”

Коментирай

Крачун

преди 7 години

Парите правят чудеса. На Викито и беше време да си хване някой подходящ тъпкач, който да й угажда на капризите. Да са живи и здрави и дано детето израсне в нормална среда.

Коментирай

asd

преди 7 години

До "Тоя чичага " Ти как разбра че е по-мъжествен от него > ? Аз нито виждам снимка , ти да не си някъв ценител на мъжкото и мъжкарското а тъпунгер.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.