Ето как Геро свали 17 кила!

1644
07 Юни 2016, 12:52


Герасим Георгиев – Геро успя да отслабне покрай ангажиментите си в „Като две капки вода“. Пълничкият водещ е взел на сериозно ангажиментите си в шоуто. Усърдно тренирал с балета, от работа не му оставало време да се храни и на лице са минус 17 килограма, видя HotArena.

Бившият телевизионен водещ се е амбицирал повече да не е в категорията на най-тежките артисти. В нея влиза още колегата му Любо Нейков от „Комиците“. Той е решил обаче да влезе във форма и да свали висчико излишно от себе си.

Геро е прекратил активните тренировки, заради травма на крака, но не е намалил количеството на поеманата храна. Затова той решил да започне с една безобидна и не толкова драстична диета, каквато е водната. При нея, както е видно от името е характерно поемането на голямо количество вода. Според специалистите, за да сме във форма и да изглеждаме добре, трябва да изпиваме 2-3 литра вода на ден. Количеството на приемането от всеки организъм течности е различно и зависи от теглото ни.

Геро трябва да изпива 8 литра вода на ден. Надява се до края на годината да успее да смъкне още 15-20 килограма, които не му дават мира, пише "ШОУ".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Габи
преди 2 години
0
Както с всяко друго нещо и с водата не бива да се прекалява: излишното количество вода води до пренапрягане на организма : на първо място бъбреците, а от там сърце и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
-1
Геро е симпатяга и се радваме за него. Това, което ще напиша не се отнася за него, а въобще за отслабването. Прави впечатление, че всички, които отслабват все оповестяват някакви небивалици - диети, води, фитнес. Дори да правят всичко това, всеки е отслабнал с някакви лекарства изписани от лекари, но не казват. Учудващо е, че и лекарите си правят пас, а рекламират всевъзможни скъпи добавки за вталяване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени