Ето как любовникът на Преслава пере парите си чрез чалгата (Арестуват измамника Георги Колев)

4076
19 Май 2013, 11:00


Редакторска плесница

 

Нова, хитра схема за пране на пари е на път да стане хит у нас. А именно – производство на силиконови импланти, чиито основни потребители са родните фолк певици, научи HotArena.net.

 

Инициатор на далаверата е пловдивският топ измамник Георги Колев, който бе уличен в печатане на фалшиви пари, бандероли и винетки. Покрай бизнеса с ментетата Колев натрупал милиони, които все пак трябва да препере по някакъв начин. Именно така идва идеята за силикона.

 

Чиста работа

 

Схемата е много проста – чист бизнес пере мръсни пари и накрая работата излиза чиста. Георги Колев се заема с доходоносния бизнес заедно със своя съдружник Валерий Сербезов. Сербезов преди се занимаваше с реклама, но бързо се „преквалифицира“ и започна да се занимава с импланти.

 

Общата им фирма „Био Плазма” пък е регистрирана в Панама – един от данъчните оазиси, където са регистрирани не една и две съмнителни фирми у нас. Много от клиниките по пластична хирургия ползват услугите именно на „Био Плазма“. Не е ясно обаче дали произходът на медицинските импланти няма общо със скандалните френски силикони, от които над 3 хиляди българки пропищяха.

 

„Голяма част от родните фолк диви имат в пазвите си импланти именно от фирмата на Био Плазма. Те дори и не подозират, че благодарение на техните пари, пловдивският измамник си е опекъл работата пред данъчните“, разказва ни добре осведомен източник, запознат отлично с измамите на Георги Колев.

 

По думите му много от клиентките на „Био Плазма“ са

 

споделяли не само парите, но и леглото си Георги Колев.

 

Една от тях е фолк дивата Преслава. Както HotArena.net наскоро писа, новият любовник на певицата й е подарил апартамент в „Младост“. Едрогърдата фолк дива и Колев се запознават по време на нейно участие и изпълнителката бързо пада в мрежите му.

 

Другите от клиентките на „Био Плазма“ са Ивана и Джена - сред по-известните, и още няколко треторазрядни фолк диви. Дали и с тях Георги Колев е имал отношения, не е ясно, но според информацията измамникът си плащал добре за една нощ с певица. Минимум 5000 лева предлагал на чалгаджийките срещу секс. Някои пък направо се уреждали с нов силикон на преференциални цени, твърди източникът ни.

 

Кой е Георги Колев?

 

Припомняме, че Георги Колев бе забъркан в множество далавери и измами, сред които бизнесът с фалшиви бандероли и валута. В печатницата му „Кол Принт“ в Пловдив се изготвят и капачки за алкохол – оттам идва и прякорът му Жоро Капачката.

 

Алкохолът с фалшивите бандероли е предназначен основно за износ в чужбина, но от същата продукция се продава и в България. 

 

Покрай бизнеса с ментетата, Колев се забърква със скандалния гангстер Златомир Иванов. Златко Баретата налива 2 милиона евро в печатницата му за иновации, но вместо да ги вложи там, Гошо Капачката ги профуква.

 

Седмици преди атентата срещу Баретата, в печатницата в Пловдив нахлуват мутрите на бившия командос да си търсят парите, като дават срок от две седмици на Колев. Именно заради този неизплатен борч, разследващите подозират пловдивския измамник като поръчител на покушението срещу Златко Баретата. Миалата седмица измамника Георги Колев е бил извикан на разпит в ГДБОП по случаят със Златомир Иванов.


Срещу Колев вървят и друго разследване в Икономическа полиция вСофия. Причината- далавераджията е завлякъл с пари стотици хора.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДО СТЕЛА ЙОРДАНОВА
преди 5 години
-5
Г-жо,МАЛОУМНИКОВА.ПОЗНАВАТЕ ЛИ ГО ТОЗИ ЧОВЕК,ЧЕ СТЕ НАПИСАЛИ ТЕЗИ НЕВЕРОЯТНИ ГЛУПОСТИ.КОЙ ВИ ДАВА ТЕЗИ ИЗМИСЛИЦИ,МОЖЕ БИ НЯКОЯ НЕНОРМАЛНИЦА КАТО ВАС.ТОВА Е МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК СЪС СТРАХОТНО СЕМЕЙСТВО.ПРОСТАЧКА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени