Ето какво никога не трябва да питате гаджето си

1901
24 Декември 2012, 15:02


Комуникацията е ключов момент за поддържането на качествена връзка между двама души. Да, но трябва да знаете и кога да си затворите устата, за да избегнете критични моменти, разбра HotArena.net. 

 

 Ако не искате да се карате с гаджето си, то да плаче, да вика и да ви бие шамари, а предпочитате да имате една хармонична и безпроблемна връзка с любимата ви жена, запомнете следните четири въпроса, които никога не бива да ѝ задавате.

 

С това ли ще си облечена?

Това е най-малко опасният въпрос от четирите, които са абсолютно забранени. И все пак, ефектът от него може да е разрушителен. Ако не сте особено впечатлени от избора ѝ на тоалет за вечерта, пак ѝ кажете, че изглежда страхотно. Защото най-вероятно преди да се появи пред вас, тя е изпробвала други 2-3 или 16 варианта. Ако поставите под въпрос финалния ѝ избор, може да ви се наложи да оцените десетина други комбинации от дрехи, преди да излезете и да отидете на партито. Другият възможен (и още по-лош) вариант е, след като ѝ зададете забранения въпрос, тя да ви контрира със "Защо? Дебела ли ти изглеждам?". Прецакани сте.

 

Какво не ти е наред с...?

Косми, кожа... спрете веднага и не довършвайте изречението. Каквото и да ви притеснява, най-добре си замълчете. Освен ако не виждате огромна рана на главата ѝ или трето ухо на челото ѝ, по-добре бъдете внимателни. Има две причини да не задавате този забранен въпрос: първата е, че най-вероятно ще я засегнете. Второ - ако това, което притеснява вас, е напълно нормално за нея, ще изглеждате като пълен задник. Никога не задавайте въпроси за козметичните решения или липса на решения на вашата приятелка. Освен ако положението не е на живот и смърт, разбира се.

 

Какво ще кажеш за тройка?

Знаем, че се изкушавате, но точно този въпрос не бива никога да задавате на гаджето си. Дори и тя редовно да се напива и да започва да прегръща случайни жени, кискайки се неудържимо, или пък да танцува еротично с чужди мъже. Просто не я питайте подобни неща. Тя много добре знае, че вие искате да правите тройка. Все пак сте мъж, нали така. Ако и на нея ѝ се иска, ще ви го каже, не се притеснявайте. Ако попитате, а тя не е навита, сте направили сериозна крачка към Ада. Повярвайте ни, не ви трябва да се забърквате в този ужас. Препоръчваме ви да чакате, да наблюдавате, да се надявате и да гледате за знаци.

 

Да не си напълняла?

Боже Господи, неее! Този въпрос е по-лош и онзи за тройката. Тя със сигурност знае, ако е качила някое и друго килце. Ако я попитате за теглото ѝ, тя или ще се обиди, или ще се засегне, като най-вероятно е да се случат и двете. Ще започне да се чувства неатрактивна, което значи, че за вас ще има по-малко секс. Вие лично ще станете особено зависим от нейното състояние. Така или иначе задаването на този въпрос е излишно - виждали сте я гола и можете сами да прецените дали е напълняла или не. За какво ви е потвърждение? Ето как да го направите по-безболезнено. Просто я попитайте: "Миличка, струва ли ми се или гърдите ти са пораснали... ооо, да!", пишат от div.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени