Ето какво предпочитат 4 от всеки 10 жени и не се срамуват да го признаят

2062
21 Юни 2015, 10:46


Според едно от последните проучвания на онлайн магазина за секс играчки bezkontrol, четири на всеки десет жени предпочитат повече да играят соло пред колективните игри.

 

Това изследване е направено сред 178 доволни клиенти на магазина за възрастни, които са си купили вибратори или отливки с тази цел. Около 41 процента от възрастните признават, че са хващани в крачка точно по време на мастурбация, а 46 процента от дамите над 60 годишна възраст все още мастурбират редовно – браво за което.

 

Мислите, които преминават през главата на жената когато е поставена пред такава дилема са „как да му кажа, че когато не ме докосва там, няма да се получи”, „сега ще се престоря, че свършвам и после ще се заема сама”. Друго предимство на женското умение е, че за разлика от секса, целта ви е на има-няма 3-4 минути разстояние, тъй като всичко зависи от вас самите и вашето въображение.

 

Ако оставим всичките егоистични причини настрана, ще видим, че наистина за повечето жени е трудно да получат оргазъм по време на вагинален или анален секс. Много проучвания са го установили – въпреки, че масово мъжете нямат проблем с това, то за съжаление масата жени просто не могат да достигнат до върха.

 

От едно изследване направено през 2009 година, 75 процента от жените казват, че са използвали и други неща настрана, за да стигнат до финала – използвали са вибратори или други секс играчки. Лошото е, че има и такива дами (и то не са малко 10-15%), които никога не са изпитвали оргазъм. Гарантираме, че ако изберете правилната секс играчка, всичко ще се промени и вие винаги ще стигате целта. Сега на най-ниски цени с ново зареждане може да разгледате онлайн магазина на всичките ви фантазии.

 

В годините на сексуалната обсебена култура, идеята на една жена да предпочита да се усамоти самостоятелно, пред това същата да се позабавлява с някой красив мъж може да ни се стори невероятна. Вместо обаче, да коментираме тези жени, които са признали своите предпочитания в онлайн проучването, можем само да им стиснем ръцете, защото никой не знае повече от нас, какво ни харесва.

 

Единствено опитен мъж и вибратор могат да постигнат това, което жената може сама. Няма нищо срамно от това да обичаш тялото си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени