Ето кога е изгубила девствеността си Елена Петрова!

7606
10 Декември 2011, 12:21


Една от най-коментираните български актриси Елена Петрова е безпощадна към мъжете в живота си. Красавицата е пристрастена към силните мачовци и твърди, че сексът е по-важен от парите.

 

 

В любовното тефтерче на Елена има немалко имена на мъже, като общото между всички тях е, че са силни и страстни натури.

 

 

Актрисата започва да води полов живот на 18-годишна възраст. Момче от съседния клас, лудо влюбено в Елена, й показва тънкостите на любовната игра, пише „България днес“. Двамата са заедно близо две години, уж всичко върви добре, но тя го зарязва.

 

 

В живота има много случайности и ако не ги хванеш в мига, едва ли ще се

появят отново. Същото е и с мъжете. Зодия Скорпион съм. За да ми хареса един мъж, трябва още в първия момент, в който го погледна, между нас вече да е протекъл флуид, енергия“, изповядва се къдрокосата дама.

 

 

Вторият мъж в живота на Елена е доста по-възрастният от нея Ясен, който твърди, че тя си пада по романтичния и удовлетворяващ секс. Според него най-вероятно именно на това се дължи разпадането на брака й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, който в последно време не излизал от клиниките, занимаващи се с лечение на полова немощ.

 

 

Въпреки слуховете, че има вземане-даване с колегата си Калин Врачански, в момента Петрова топли леглото на 27-годишния Светлин.

 

 

Не знам какво да очаквам в бъдеще. Няма съвършени отношения и холивудският хепиенд е неприложим в реалността. Затова предпочитам да съм малко луда в отношенията с хората. Винаги щастливи са само лудите“, е коментарът на хубавата Елена.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ттт
преди 6 години
0
гъска трътлеста
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени