Ето кой БГ хотел грабна златен медал

994
21 Февруари 2013, 16:28


Български хотел бе отличен със златен медал на 30-тото международно изложение за Спа и туризъм. Столичният комплекс Витоша Парк Хотел получи златен медал в рамките на изложението, научи HotArena.net. 


Комплексът отнесе приза за "Най-добър 4-звезден градски хотел за 2012 г.". А организаторите на събитието съобщиха, че награждават комплекса за отличната му почивна база и непрекъснато развитие.


От управата на хотела споделят, че продължават да се развиват и се стараят да предложат на клиентите си не само удобства и комфорт, но и най-качествените услуги, като заимстват най-доброто от световни практики в хотелиерството и ресторантьорството.


Борислав Аврамов, генерален мениджър на хотела, също така споделя, че се гордее с факта, че разполага с квалифициран и мотивиран екип, високо оценен и от клиентите на хотела.


„Зад гърба си имаме богата история и стабилна основа, а пред нас стой безкрайния път на усъвършенстването.“, казва мениджърът на комплекса. Той също така споделя, че освен с перфектните си хотелски услуги, Витоша Парк Хотел се гордее и като домакин на редица престижни корпоративни и светски събития.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени