Ето кой е бил резервният вариант за Къртица! (+ Кирил Ефремов след шоуто)

4159
22 Юни 2013, 10:42


„Трима души са сред най-подходящите за Къртица. Но ние избрахме теб. Ако ти не се съгласиш, ще предложим на някой от тях.“ С тези думи главният редактор Ники Николов се обърна към Кирил Ефремов в тайното видео, в което убеди актьора да стане Къртица.

 

Не стана ясно обаче кои са били резервите и зрителите започнаха да гадаят, видя HotArena.net.

 

Ето че загадката е наполовина разгадана. Оказва се, че редакторът и психоложката, които избираха Къртица, са имали намерение да направят от Деян Икебаната саботьор. „Икебаната спрягаха за едната резерва. А за другия не можах да разбера“, сподели в интервю за „Телеграф“ Кирил Ефремов.

 

В интерес на истината, Деян Икебаната щеше да се справи много по-добре като Къртица, отколкото Кирил, смятат зрителите. Изпълнителят на „Съчки събирам“ сякаш е по-добър актьор от Ефремов, а и досега никой не го подозираше.

 

Жена ми ме усети!

 

„Никой от семейството ми не знаеше, че съм избран за Къртица. Жена ми беше много щастлива от факта, защото е усетила играта ми, докато ме е гледала“, разказва Кирил.

 

Той е категоричен, че не съжалява за парите, а дори напротив – радва се, че не е взел сумата. „Така и вълкът е сит, и агнето е цяло“, философства Ефремов.

 

Актьорът е щастлив и от факта, че се е справил с най-трудните предизвикателства – не само скачането с парашут, но и с нелесната задача да живееш три месеца под един покрив с коренно различни хора.

 

Не се преструвах, наистина бях болен

 

„Съжалявам, че повечето хора смятаха здравословните ми проблеми за заблуда и преструвки. Това не е шега. Имам пет прешлена, които са в много лошо състояние. Постоянно бях на инжекции, правиха ми ядрено-магнитен резонанс. Беше много тежко“, спомня си Кирил Ефремов и се надява все пак хората вече да са разбрали, че не е симулирал.

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени