Ето кой е човекът, взел страха на Таки! Няма да повярвате

5910
25 Септември 2015, 12:29


Соченият за наркобос Христофорос Аманитидис е недосегаем, затова и малко са хората, които биха могли да го сплашат.

 

Един човек обаче е способен само с поглед да му вземе страха, научи HotArena.

 

Става въпрос за сестра му Афродита.

 

Една от по-ненатрапчивите футболни съпруги у нас, половинката на легендата на „Левски“ Даниел Боримиров, всъщност е бизнес дама с изключителен размах.

 

„Тя е истинският финансов мозък в семейството! Може да прави пари и от вятъра“, не могат да я нахвалят приятелите. В последно време Афродита е решила да разшири обхвата на дейността си и от бизнеса с недвижими имоти се е насочила към авиопревози, научи „Всеки ден“ от дружка на шармантната дама.

 

Афродита била доста властна и дори брат й Таки се страхувал от нея и й се подчинявал. Думата й била закон в семейството. Афродита иначе била добър човек и давала сериозни суми за благотворителност.

 

Заедно с германски приятел на своя съпруг Афродита Боримирова е извадила оферта за закупуване на италианска авиокомпания, занимаваща се с товарни полети. Фирмата се нарича „Димерс Еспресо“ и е базирана в град Бреша на Апенините. Предложението за закупуването на контролния й пакет е със седемцифрена стойност в евро.

 

Съпругът на Афродита – Даниел, по време на цялата кариера позволяваше на красавицата да движи парите му и в резултат на това, вместо да затъне в дългове като Трифон Иванов, Любо Пенев, Емил Кременлиев и още куп легенди от златното ни поколение, е отлично осигурен финансово. Още докато гони топката, халфът се сдобива с 5 апартамента в центъра на Берлин, които днес отдава под наем.

 

Под наем е и къщата на Боримиров в Мюнхен, където той игра 9 години за местния „Мюнхен 1860“. 

 

Афродита преди години го накара да купи и имот от 5 декара в „Драгалевци“. Парите, вложени тогава, са около 50 000 долара, но днес стойността на земята е в пъти повече. Мястото е убийствено и се намира в непосредствена близост до хотел-ресторант „Перла“. Даниел Боримиров е собственик и на къща в курорта Свети Влас. С цялата тази собственост с желязна ръка оперира съпругата му.

 

43-годишната дама, за разлика от повечето си „колежки“ – половинки на ритнитопковци, предпочита да се грижи за семейството си, отколкото да бръмчи по заведенията.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени