Ето кой иска да удари Слави с ГОЛ компромат

7786
24 Януари 2013, 14:42


Редакторска плесница

 

"Желанието ни е да спрат гаврите върху всички личности, като: Стоичков; Володя Стоянов; Лили Иванова и др. Само ще уточним, че притежаваме запис от охранителна видео камера, която Слави участва в оргия гол заедно с известна мутра от близкото минало, която не е между живите. Там се вижда на живо, че размера на достойнството му е незавидно малък и опитите му за участие в груповото забавление се оказаха невъзможни.“

 

Тези анонимни думи разтърсиха светските медии вчера, а авторът им все още не е пожелал да излезе на светло. HotArena.net обаче има основателна причина да смята, че зложелателят на Слави е не друг, а дупнишката Мадона Сашка Васева.

 

Оказва се, че горепосочените думи много напомнят на думите на Сашка от днешното й интервю. „Защо Слави се подиграва с Лили Иванова? Става ми мъчно и за Володя Стоянов, с когото се гаври. Подиграва се и с Христо Стоичков, все с успели хора, с политици, с Бойко Борисов…“, възмущава се Сашка Васева в интервю за „България Днес“. Точно същите личности бяха цитирани и в анонимното писмо до медиите вчера. Съвпадение ли е или Сашка неволно се разкри?

 

Мотиви

 

А какви може да са мотиви на Сашка Васева, за да скочи срещу Слави с подобен долен компромат? Припомняме, че тези дни се разрази истинска война между двамата. След като шоуменът я сравни с поп певицата Адел, защото хем била руса, хем дебела, Сашка люто се обиди. Тя изпрати писмо до редакцията на предаването, в което се възмущава от отношението му и го упреква в завист, затова че тя има две деца и семейство, а той – не. Водещият прочете писмото в ефир, оставяйки го без коментар.

 

„Не съм искала да го чете в ефир, беше лично“, каза певицата пред „Всеки ден“.

 

По всичко личи, че търпението на Васева е кипнало и е решила да прибегне до добре познатия метод – компромат в медиите. Сашка редовно пише до различни редакции и досажда с глупости. Типично в неин стил!

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Девойка
преди 5 години
-7
Не му е малък на Слави. И аз съм била с него. Даже ми убиваше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашко Васев
преди 5 години
-5
На Слави му личи от километри, че е комплексиран малкопишковец. Освен това имам позната, която е била с него, каза ми, че пишката му е смешно малка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени