Ето кой може да е откраднал колата на Черната Златка!

6330
08 Юни 2012, 11:16


 

Обичайните заподозрени. Те винаги са бивши гаджета или настоящи любовници. И случаят със Златка Димитрова не се различава от останалите.

 

 

Скандален бизнесмен, разследван за ДДС измами, се спряга като тайния любовник на Златка. Според запознати много е вероятно точно той да е поръчал кражбата на колата.

 

 

„Вчера след многобройните статии, от които нито една не беше с правилна информация за инцидента с колата ми, а не джипа, прочетох и някои коментари. Един от тях беше следния: „Ок, де Златке, откраднали са ти джипа, а TAXI нямаше ли”. Та въпросът ми е, ако на Вас Ви се случи това, какво ще направите първо и няма ли да подадете сигнал до полицията и застрахователите????”, писа възмутената Златка Димитрова във Фейсбук.

 

 

Според информатори на HotArena.net обаче возилото на Златка е откраднато от неин любовник и тя е наясно с това.

 

 

Припомняме, че последният, който мачка чаршафите със Злати, е Мирослав. Преди това Черната плеймейтка имаше връзка с турчина Айхан Юсменов.

 

 

Възможно е последният да е откраднал возилото за отмъщение на смуглата красавица.

 

 

Другият заподозрян Мирослав пък й подарил колата малко след като се събрали. Според „Всеки ден” именно той си я прибрал обратно, за да даде урок на Черната Златка. „Тя се взе на сериозно и реши, че след като й подарява кола вече всичко е наред. Приказваше и споделяше пред приятелки, какъв е, с какво се занимава и дори правеше планове да го разделя с половинката му”, допълват очевидци на златкините драми.

 

 

А кой е тайният любовник на Златка, разследван за ДДС измами, все още не е ясно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени