Ето кои са мъжете ХРАНТУТНИЦИ! Цоцат от звездните си жени!

5061
14 Юни 2015, 11:20


Редакторска плесница

 

Постоянно се говори за златотърсачки, меркантилни жени и прочие интересчийки, но някой замислял ли се е, че това не е черта само на нежния пол.

 

В светския живот на България има и мъжки представители на това „съсловие“ и те са не по-малко опасни, видя HotArena.

 

Но докато жените златотърсачки са свръх амбициозни, то при мъжкия пол липсва всякаква амбиция. Те разчитат единствено на половинките си, от които да цоцат пари и известност.

 

Азбучен пример за това е

 

Стефан Манов-Тачо.

 

Съпругът на Жени Калканджиева никога през живота си не е работил, не му се е и налагало. Той разсъждава на принципа: „Защо да работя за 1000-2000 лева, когато жена ми може да ме издържа и да ми подсигури много повече“.

 

И за да си върже гащите, й направи дете – чиста работа!

 

Подобен е случаят с

 

Цветин -

 

мъжът на фолк дивата Камелия. Той също не е работил, откакто е с фурията, а за да отчита дейност, се изживява като неин импресарио. Доколко и как се справя с тази си длъжност, не е ясно. Със сигурност акциите на Камелия паднаха, откакто не е в Пайнер.

 

Мъжка златотърсачка е и

 

Ники Китаеца,

 

който стана известен само и единствено покрай връзката си с Азис. В замяна на мъжки ласки, топли завивки и светска компания, фолк певецът му осигури звезден живот и финансово обезпечение до края на живота си.

 

Днес Китаеца вече не е с Азис и има хетересексуална връзка, но все още се ползва с привилегиите на известените.

 

Подобни неща се говорят и за фолк певеца

 

Галин.

 

Според слуховете, той се издържа не чрез колебливата си музикална кариера, а предлагайки услуги на богати и нежни мъже, пише в. Галерия.

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хотлайна
преди 2 години
0
М Грозева ти верно не си в час с главата. На теб кой ти е дал право да се изявяващ като журналистка, бе? Помио. Вие сами си противоречдите. Когато една жена си хване богат мъж - златотърсачка, която го хрантути. Когато мъж с по-обикновен стандарт на живот си хване по-известна дама били хрантутници. Срам ме е, че има толкова прости и некадърни хора, които се водят журналисти. Позор. Добре, че е хотарена - тоя сайт буламач, че децата ти са умрели от глад до сега.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПОТРЕС!
преди 2 години
-1
КАКВО Е ТОВА ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ,БОЖЕ МОЙ?! М.Грозева,ти просто ме изумяваш със свободата на словото,която притежаваш и използваш. Не мисля,че има нещо вярно в тази статия,не знам просто от къде ти идват тези бисери в главата. Преди,когато видех статия в Хотарена,знаех,че със сигурност е истина, а сега, всички,които пишете за този сайт сте станали продажни мизерници,които се изхранват на чужд гръб с небивалици! Как не ви е срам?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени