Ето кой счупи тоалетната във „ВИП Брадър“

2276
20 Октомври 2015, 15:00


Съквартирантите в къщата на „ВИП Брадър” останаха без тоалетна, а обвиненията си за това хвърлиха върху Луна и Люси, узна HotArena.


Звездите влязоха в жестоки битови пререкания относно единственото място без камери в къщата и неговото проблемно функциониране. Тоалетната се оказа счупена, кеото хвърли в ужас брадърите.


Луна първа съобщи, че има проблем с нужника. Това май беше за измиване на ръцете, защото други обвиниха нея за проблема. „Тя си оправя там четината, която нарича коса. Задръстила е тоалетната“, коментираха съквартирантите.


Люси добави, че Луна изхвърля вътре и тоалетната хартия, което повдига на въпрос вече няколко пъти. Според него, блондинката е единствената виновна за сакатлъка във WC-то.

 

Друга част от ВИП обитателите на къщата пък сочат с пръст именно режисьора като виновник. „Горката тоалетна, толкова много хора сядат на нея по няколко пъти на ден, а Люси, като влезе, и откарва по 20 минути сутрин и след всяко хранене, а той е над 160 кила. Порцелановият нужник не е издържал на напрежението“, коментират мнителните випове.

 

В крайна сметка никой не пое вината за инцидента и звездите известно време останаха без място, където да вършат нуждите си, пише „Всеки ден”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
преди 2 години
0
Е тя само една ли е за 16 човека, не може да бъде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами сегаааа.........
преди 2 години
0
Как ще преживее това,горката България!Звездното акане,биде възпрепятствано!Моля,ВИП БРАДЪР,вземете мерки.......ако не сеят сеири и не се изхождат,какво ще правят,горките ВИП-овце!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени