Ето на този мъж му е най-нюню

1237
19 Април 2014, 11:54


Конкурс за мини мъжки атрибути разби всички митове за мащабите на мъжествеността на силния пол. Състезанието бе спечелено 27-годишния Никл Джилронън, който хич не се срамува от слабата си надареност, видя HotArena.net.


 

Ник има миниразмер и мъжкото му оръжие е дълго не повече от 10 сантиметра. На конкурса се виха стотици участници, които никак се срамуваха от скромните си размери.


 

Според тях дължината няма никакво значение за успеха. „В една връзка това няма значение, важно е как се използва“, философски обясняваше победителят Ник.Мъжът работи в компания за куриерски услуги и по думите му приятелките му нямат никакви оплаквания от него.

 


Сексоложката Трейси Кокс също бе на мнение, че ощетените от природата мъже не трябва да се чувстват потиснати. „Трябва да знаете, че повечето жени много бързо разбират кога един мъж има големи или малки възможности, но това не значи, че надареният, а е по-добър в спалнята“.Около размерите на мъжкото достойнство съществуват многобройни митове. Според изследвате цитирано от Хъфингтън поуст“ средната дължина обаче е около 15 сантиметра.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бай хой
преди 4 години
0
Таман си помислих, че и това е някоя малоумна реклама на Lafka :D:D:D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени