Ето нещо неочаквано! Емилия и Анелия си направиха гуш-селфи с целувки! (Култовото фото в галерия)

5037
25 Февруари 2015, 19:00


Ако си мислите, че сте видели всичко на концерта на Планета и вече нищо не може да ви сащиса, грешите!

 

Селфито, което ще видите в галерията по-долу, ще ви ококори, особено ако сте фенове на бившите врагини Емилия и Анелия. Ние от HotArena например зяпнахме от изненада!

 

Двете не само сключиха примирие миналата година, но и го затвърдиха с култово селфи, което ще остане в учебниците на Пайнер като азбучен пример за лоялна конкуренция между фолк гърли.

 

„За нашите приятели и почитатели, които снощи ни изпратиха по домовете с награди в ръце!!!“, написа Емилия под селфито си с Анелия. По този начин двете жени на Коко Динев показаха на своите фенове, че за тях са готови на всичко – дори да простят на доскорошния си неприятел.

 

На селфито са се гушнали заедно с гримьора на звездите Кирил Чалъков, а Анелия праща целувки, нежно хванала Емилия за ръка.

 

Да, факт е, че красавиците още миналата година заровиха томахавките и това фото не би трябвало да е изненада, но не е точно така. Откакто се сдобриха, певиците не са показвали близост една с друга, а само служебни отношения.

 

В скорошно интервю пък Емилия отново подчерта, че въпреки всичко, двете никога няма да бъдат приятелки. Но… човек никога не знае.

 

Вижте култовото фото в галерията по-долу!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени