Ето я истината! Имат ли връзка Петко и Яна?

11503
13 Май 2013, 14:01


Редакторска плесница

 

Раздели, разочарования, сълзи и нови любови – Яна Акимова и Орлин Павлов минаха през какво ли не в последните няколко месеца. Фенове са категорични, че танцьорката и певецът са разделени, а Яна вече е намерила нова любов в прегръдките на танцовия си партньор Петко Димитров.

 

Всъщност именно покрай новия сезон на Dancing stars започнаха проблемите на Орлин и Яна. Връзката им и флиртовете между Петко и танцьорката е тема номер едно в светските медии, а зрителите все повече симпатизират на двойката от Dancing stars. Единствено HotArena.net узна каква е истината около цялата сапунена сага. И както винаги, оказва се, че всичко е за пари и слава.

 

Стратегията на Орлин и Яна да не се появяват заедно на публични места определено работи. Фенове веднага заподозряха, че двамата са се разделили, а изцепката на Акимова на рождения ден на певеца тотално потвърди подозренията им. „Желая ти всичко най-хубаво в любовта“, пожела Яна на рожденика, а Орлин, който между другото е и актьор, пролял сълзичка-две, огорчен от думите й.

 

В същото време Яна Акимова позира из Фейсбук заедно с Петко – я в басейна му, я на разходка.

 

Всичко е фалш!

 

„Всичко е фалш! Яна и Орлин са си заедно и много се обичат. Но дори и да бяха разделени, Янчето никога не би си демонстрирала новата си връзка толкова явно. Това са си техни пиар трикове, за да може тя да спечели Dancing stars. Все пак наградата доста изкушава, а пък Орлин е достатъчно широко скроен, за да позволи на Яна подобна заигравка в името на победата“, разкриват техни приятели.

 

Близки до Петко Димитров пък са категорични, че Акимова не е негов тип и двамата са само приятели. „Друг тип жени сега се навъртат около Петко, а това с Яна е само запред шоуто“, потвърждават авери на един от най-известните управители на нощни заведения у нас.

 

Така че феновете на Орлин Павлов могат да са спокойни – той още си е с Акимова. Жалко само за излъганите зрители, които пращат SMS за „новата любовна двойка“ – Петко и Яна…

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
S1605
преди 4 години
0
Няма да повтарям вече написани неща...просто ще кажа, че съм напълно съгласна с "ася" и "ппп"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ппп
преди 4 години
0
Тази жена е много неприятна, нищо хубаво няма в нея, прилича на Пиги
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МОНИКА
преди 4 години
0
То снощи си пролича. Достатъчни са репликите "Много обичам моето момиче да ме нахъсва" и "Знаеш ти по какво си падам" и всичко е ясно. Погледите, усмивките и докосванията говорят много повече от думите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ася
преди 4 години
0
Яна не е достойна жена за Орлин.Яна е лека жека,която се отдава на всеки мъж,който я пожелае.има поведение на уличница.Орлин е млад,талантлив,способен ,ъж с огромен потенциал.а Яна е селска девойка,която танцува по бардаците.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени