Ето я ТАЙНАТА ЛЮБОВ на Станка!

8142
05 Октомври 2013, 10:53


Националът по борба Кирил Терзийски е тайната и голяма любов на Станка Златева. Олимпийската шампионка и спортистът били силно влюбени, но в крайна сметка се разделили, научи HotArena.net.

 

Близки до Станка разкриват, че тя много силно е обичала спортиста. Златева дори запознала семейството си с него, преди да влезе във „ВИП Брадър“.

 

Въпреки това двамата са дискретни по отношение на връзката си. И за пред хората избягват да я коментират.

 

„Станка е идеална жена. Толкова готин приятел ми е, освен всичко е и невероятна спортистка“, хвали колежката си Терзиев.

 

Малко преди да влезе във „ВИП Брадър“ приятели на Станка й подшушват, че Кирил чака син — Йоан. И то от момиче, което малко познавал — Атанаска.

 

„Тогава Станка с дни безутешно плака. В последния разговор между нея и Кирчо, той я упрекна, че общия им треньор Симеон Щерев е виновен, за да не са заедно.“

 

За Златева обаче той е като втори баща, след като нейния умира след грешна лекарска диагноза, споделят приятелки на майка й. А мъката й по Терзиев и желанието да се включи в светския живот я накарали да влезе в Къщата.

 

„Там се надява да се запознае с нормални хора и да промени средата, в която се движи. Казваше: „Аман от спортисти около мен, един нормален мъж няма“, споделят нейни близки.

 

Що се отнася до Терзиев той няма да се жени, въпреки прекрасния си син. Или поне докато Станка не мине под венчило.

 

Не е ясно дали това е голямата любов на Станка, но приятелите й са категорични, че тя още продължава. Що се отнася до Терзиев за него се знае, че е отличен спортист, плейбой на родната борба и преди време е имал афера с дъщерята на президента на световната федерация по борба Рафаел Мартинети, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени