Ето това е гадостта на годината! Светлана Василева цицала мъже по схема с КРЪВ! (Шок разкрития)

10805
19 Юли 2017, 12:47


Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица по нищо не се различавала от телефонните измамници, разкри ексклузивен сигнал до HotArena.

 

За разлика от ало мошениците, на които жертвите им хвърлят пачки пари от балконите, на Василева печалбите от наивниците влизали директно в банковата й сметка. Иначе като методи на действия нямало голяма разлика между тези на Гонзовица и бандитите.

 

И при двете схеми се разчитало на лъжи.

 

Ето и каква била играта на отдавна неактуалната Светлана.

 

Както вече разкрихме - тя е професионална рекетьорка. Лепи се за някой женен мъж с пари. Онзи си прави кефа веднъж - два пъти и после горчиво съжалява. Василева почвала уж случайно да му звъни по нощите точно когато мъжът е със съпругата си. Следвали искания за редовни парични преводи, иначе жените им щели да разберат за изневярата. В миналото е имало и случаи, при които Василева давала компромати на медии за бивши гаджета. Тези компромати се пазят и до днес. Това е хард схемата й.

 

Блондинката имала и по - софт измама. С част от жертвите й уж им оставала приятелка. Което им струвало доста скъпо на тях. В буквалния смисъл. През кратък период от време Светлана им сервирала уникални истории, за да им вземе някой лев. Така например тя почти всяка седмица оставала в ситуация да "няма какво да яде". Случвало се и "да не може да си плати наема". Имало и по - кофти варианти. Например да бъде пред угрозата "да й спрат тока и водата". Тези сценарии се разказвали с драматичен тон и почти разплакана. Някои се връзвали и й пращали пари за сметки, храна и подслон.

 

Черешката на тортата обаче била кървавата й схема.

 

Ето и как ставала тя. Василева се прорязвала някъде по тялото, колкото да се пусне малко кръв. След това се омазвала с нея, а две нейни приятелки снимали драматични кадри, от които внушението трябвало да бъде, че тя е тежко ранена. След това помощничките й пращали снимките на жертвите с обяснение, че Светлана Василева е много зле, нуждае се от лечение, за което трябвало пари.

 

Тази кървава измама имала и друг вариант. По - брутален. Гонзовица пращала окървавена снимка на мъж със заплахата, че ще се самоубие, ако той я зареже. Разбирай - спре кранчето.

 

Разкритията на HotArena за скандалната блондинка са основна тема на обсъждане сред родния вип елит. А сигналите срещу методите й за рекет вече са десетки. HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени