Ето това е любов! Вижте снимките, които разплакаха света

3377
05 Март 2014, 16:30


Тези снимки казват повече от хиляди думи. Фотосесия на възрастна двойка разплака света и трогна потребители във всички социални мрежи, видя HotArena.net.


Симпатична възрастна двойка решава да се снима всяка година пред дома си, като по този начин отбелязва още една година щастлив семеен живот. Двамата съпрузи задължително се снимали на едно и също място пред къщата си, в градината.


Снимките разказват за една истинска любовна приказка, пълна с надежди, радост страх и загуба. Фотосите буквално оставиха без думи потребителите в мрежата.


На всяка от снимките, възрастното семейство неизменно е заедно. Последната обаче просълзи и най-сдържаните, тъй като на нея възрастния старец вече е сам.


Децата на възрастната двойка умилени споделят сесията в социалните мрежи. Снимките събират милиони харесвания и повече от 70 хиляди споделяния.


„Ето това е истинска любов! Не може да се опише с думи“, пишат развълнувани форумци. И споделят, че историята на тази двойка, разказана в снимки е един истински и достоен пример за любов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДИНКА
преди 4 години
0
НИЕ СМЕ 55Г. ЗАЕДНО АКО СЕ СНИМАХМЕ ПРЕД НАШИЯ ДОМ ВСЯКА ГОДИНА ,ДОМЪТ НИ НЯМАШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ЕДИН И СЪЩИ ,ЗАЩОТО ВСЯКА ГОДИНА Я СЪБАРЯТ КРАДЦИ .НЯМА ЗАКОНИ В ТАЗИ СТРАНА , НЯМА,НЯМА И ДА ИМА !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени