Ето това вече е класа! Алекс Арабаджиева се върна в модата! Вижте я в уникалните дрехи на дизайнер номер 1 Евгения Борисова

https://hotarena.net/laifstail/eto-tova-veche-e-klasa-aleks-arabadjieva-se-varna-v-modata-vijte-ia-v-unikalnite-drehi-na-dizainer-nomer-1-evgeniia-borisova HotArena.net
Ето това вече е класа! Алекс Арабаджиева се върна в модата! Вижте я в уникалните дрехи на дизайнер номер 1 Евгения Борисова

Kрасивата наследница на фамилията Арабаджиеви - Александра ударно се е завърна в модата, видя HotArena.

 

Миналата година Алекс беше звездата на Fashion Week – тогава тя се появи пред сградата, в която се проведе събитието, с оригиналната хрумка, да разходи стилното си облекло, качена на хубав расов кон.  

 

А сега, почти година по-късно, Арабаджиева позира в още по-ослепителен блясък за най-актуалната българска дизайнерка Евгения Борисова.

 

Както HotArena първа разкри с папарашки снимки, че двете дами подготвят съвместен проект, който очевидно вече е факт.  Любителските кадри бяха направени пред студиото на фотографа на звездите – Костадин Кръстев – Коко, а Алекс беше облечена от глава до пети в марката на Евгения – STAR DUST. Още тогава някак си беше предвидимо, че звездните госпожици ще ни зашеметят съвсем скоро с фото колаборация.

 

Арабаджиева е едно от лицата, които представят новата колекция на модния бранд на Евгения Борисова. Алекс позира с черно яке, от естествена кожа, а върху него има бродерия от камъни и перли, които изобразяват логото и фирмения надпис на марката.

 

Този сезон Борисова залага също и на бялото, който според нея е „новото черно“. Белият цвят винаги е символизирал чистота, шик и класа и именно затова е заложен в няколко модела от нейната есенно-зимна линия.

 

Заложих и на прекрасната Алекс,която според мен е наистина невероятна и както казах и преди е време да разчупим всички клишета и да покажем съвсем нови модни икони и интересни лица на ценителите на красотата. Благодаря и на професионалистите Коко, Пепи и Маринка за заснемането на тази фотосесия“, коментира Евгения.

 

Снимки може да разгледате в Галерия.

10 Коментара

kokona

преди 7 години

Mnogo krasivo!!!Pozdravleniq!

Коментирай

male taq e mnogo grozna

преди 7 години

kolko operacii vedhtica

Коментирай

Митко

преди 7 години

Ей това е натурална красавица ... устата ... устата , като на Мара отварачката. Може да рекламира Надуваеми кукли перфектно.

Коментирай

Петя

преди 7 години

Е вие щом на тази жена казвате грозна сте ми ясни.Направете се и вие ,ако мислите хирургията е всичко .На мен лично сомичето страшно ми харесва.

Коментирай

Петя

преди 7 години

Момичето.Извинявам се за грешката

Коментирай

Петко

преди 7 години

Права е Петя не е кофти Сомчето!

Коментирай

44

преди 7 години

Ебахти подобието на уста. Устните не би трябвало да имат форма на кафено зърно. Що за пародия? Нали уж има пари? Що не си оправи малко този дефект?

Коментирай

33

преди 7 години

dizainerkata e gledala mnoooogo kolekcii na Philipp Plein,,,;))))))

Коментирай

Bez dumi

преди 7 години

Sega veche se ubejdavam,che naroda zverski se e propil sys zloba i zavist.Alex e krasiva.Kak mojete na bqloto cherno da kazvate i da se hvashtate za gluposti.Az nqmam protiv da imam syshtite djuki.

Коментирай

ии

преди 7 години

Ми обезобрази се бе! Кой те спира! Всеки има право на лош вкус в крайна сметка и да ходи с каквито си иска инфектирали неща по лицето си, щом му се струва "красиво". Може и да е щяла да бъде красива, ама сега не можем да й видим лицето зад тази "джуфла", наречена от нея "уста".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.