Ето защо Деян Донков бие жени

3388
03 Април 2014, 11:55


Навикът на Деян Донков да пердаши жените си се корени в травми от детството. Майката на актьора го възпитавала с бой, а артистът днес прави същото с половинките си, дочу HotArena.net.


Актьорът редовно се замесвал във всякакви неудобни ситуации като малък, което често вадело родителите му от равновесие. За да го превъзпитат майка му и баща му, вкарвали редовно в употреба пръчката.


„Като малък бях голям дивак — биех се с всички в детската градина и бягах оттам като от концлагер. Родителите ми направо се бяха отчаяли“, разказва самият Донков.


Още от крехка възраст боят и шамарите се превърнали в ежедневие за него. А с годините артистът започнал сам да ги въздава.


„Една жена можеш да я усмириш понякога, ако е изпаднала в истерия, само като я хванеш за врата и я посриташ като едно палаво, мръсно коте“, философствал Донков. Той вярвал, че мъжът в семейството трябва да има последната дума и да налага закона у дома, дори с пестник.


За капак, като дете паднал и в негасена вар и едва го спасили. Баба му го видяла и спешно го закарали в болница, но заради шока, до 8-годишен Донков се изпускал нощем в леглото.


„Криех чаршафите от майка ми, защото ме беше страх, че ще ми се карат, казвах само на баба си, която тайно ги переше, но нашите разбраха и баща ми каза, че се срамува от мен“, спомня си Донков.


Най-неприятно станало, когато учители се изпуснали пред съучениците на Деян за проблема му. Това довело до много подигравки, които той решил да спре с бой — прийом, който и до днес използва, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака Кера
преди 4 години
-1
изключително неприятен чичка. А сега обективно- ако написаното е вярно, тоя е класика в психоанализата. ДА ходи да търси помощ, щото насилието ескалира и не ми се мисли какво ще направи с едно малко дете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени