Ето Защо Жана Бергендорф се чеше непрекъснато! Това разкритие ще ви потресе!

10652
02 Октомври 2016, 09:43


Поведението и видът на скандалната певица Жана Бергендорф в риалити шоуто „ВИП Брадър” уплаши сериозно нейните поддръжници и наля вода в мелницата на слуха, че изпълнителката е пристрастена към най-опасната и смъртоносна дрога – хероина, дочу HotArena.

Повод за масовото одумване на Жана в последните дни станаха кадри от шоуто. Почти няма епизод  от „ВИП Брадър”, който да не показва блуждаещия поглед на изпълнителката и странното й състояние, което може да бъде описано като нещо средно между сънливост и тревога. Освен това Жана Бергендорф се чеше през секунди, като непросветения зрител лесно би могъл да се заблуди, че певицата е крастава или некъпана  от няколко дни.

Жана има всички симптоми на употребяваща смъртоносната дрога хероин. На медицински език нейното състояние се нарича „кик” или „абстиненция”. До това състояние се достига, когато хероиново зависимият не е употребявал дрога през последните дни. Тъй като хероинът е дрога депресант, той действа на централната нервна система. В първите дни след като престанеш да приемаш хероин, идва момент, когато еуфоричният ефект  от дрогата изчезва, но тялото е свикнало да има в себе си наркотик и има нужда  от него, за да функционира „нормално”.

Заради това Жана е в такова състояние. Общите физически симптоми на абстиненцията включват разширени зеници, силна болка в мускулите, гърба, краката и ставите, гадене, стомашни спазми, сънливост, тревога и сърбежи по цял ото тяло”, коментира пред Уикенд специалист  от частна клиника за лечение  от наркомания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-5
Какво сте се заяли с Жана!Дали е или не е на тежки опиати,това засяга предимно нея и семейството и!Чешела се била,сменяла си настроението и какво ли не!Ако и вие сте сред такава нищожна паплач,смятаща себе си за уникални и единствени звезди,как ще се чувствате!Като чух изказването на онова грозното с хипер самочувствие артисче-Бахаров..........направо ми причерня! Какво нищожество трябва да си,за да се изкажеш така за жена!Ми ако си много интелигентен,кажи и в очите,че не се интересуваш от нея и не и давай празни надежди!За мен Жана е положителен човек,много откровена,истинска и ранима!Ясно е,че такъв човек ,трудно ще се вклини сред надменните псевдо звиздички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mj
Преди 1 година
-4
Не знам за Жана,но вас отдавна ви подозирам , че използвате тежки опияти. Всички драскачи в този сайт сте за спешно лечение. По зле сте и от хероинаджиите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени