Ето защо родните футболисти поръчват Дарина Калчева в Малта! (Нуди снимки на даденостите й)

https://hotarena.net/intimno/eto-zashto-rodnite-futbolisti-porachvat-darina-kalcheva-v-malta HotArena.net
Ето защо родните футболисти поръчват Дарина Калчева в Малта! (Нуди снимки на даденостите й)

Както HotArena писа, Дарина Калчева преди дни нашумя покрай горещ скандал с футболистите ни в Малта.

 

Силиконката била поканена да зарадва не един и двама, а цели трима от родните спортисти.

 

Дарина е била изключително всеотдайна по време на посещението си, че даже си взела и приятелка, за да насмогне.

 

А ако питате с какво е впечатлила толкова футболистите, отговорът е повече от един, но ще започнем с най-простия - с уникално тяло.

 

Калчева притежава физика, за която могат да й завидят не една и две известни хубавици, а и в средите й се носи репутацията на истинска тигрица.

 

Освен това даденостите й са карали не един футболист да въздиша по нея.

                                                                                                       

Уникални снимки, правени само и единствено за HotZona, представят Дарина в доста различна светлина. Гола, неустоима, полята с прясно мляко, разливащо се по силиконовата й гръд…

 

Вижте фотосесията САМО И ЕДИНСТВЕНО ТУК.

3 Коментара

грозна е и е тъпа

преди 8 години

какво тяло бе хора?знаете ли какво е хубаво тяло не просто да си слаб или стегнат...това се постига с тренировки ,но късите крачета правата талия и кебапческите пръсти ...ето това зависи от природата.Едно е една природно красива мацка с дълъг крак с финни глезени и китки това си го дава природата.А всяка късокрака никавица знае да потренира и да стане слаба и стегната но кел файдфа.А ако ще и уникалното тяло да има тази в лицето е ебати грозницата кво е тва подуто неестествено пластмасово лице прилича на сериен убиец.страшна е. и вие такива грозилища постояно ги показвате и ги пробутвате ей заради вас и тъпите ви статийки такива стават популярни и младите момиченца искат и те да са като тях защото виждат,че това върви.Показвайте някакви интелигентни жени постигнали нещо с талант със знания ,естествената красота показвайте. Какво само едни и същи диви селянки дошли от село и тука хляб и сол ще ядат ама в София да са .Няма 2 грама мозък в главада си изкара пари с акъла си .....то как да изкара пари освен с дупката си .Ебати боклуците .грозни и прости.

Коментирай

1

преди 8 години

mnogo vqrno

Коментирай

М да

преди 8 години

Взе ми думите от устата :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.