Ето защо се мразят Ирина и Миглена! Историята е пикантна, има замесен мъж (Вижте)

https://hotarena.net/skandali/eto-zashto-se-mraziat-irina-i-miglena-istoriiata-e-pikantna-ima-zamesen-maj HotArena.net
Ето защо се мразят Ирина и Миглена! Историята е пикантна, има замесен мъж (Вижте)
Враждата между Ирина Тенчева и Миглена Ангелова не е никак случайна, камо ли изненадваща за колегите им в телевизионните среди. Още от старта на „ВИП Брадър” бе ясно, че двете ще се хванат за косите, тъй като не се понасят по няколко линии. Всъщност двете никога не са се карали, дори когато споделяха едно работно място, осигурено от работодателя им Иван Христов. Именно той обаче е сред основните причини за неприязън между дамите, научи HotArena.

Преди няколко години, когато ТВ 7 бе в своя пик, Иван Христов и съдружникът му Андрей Арнаудов стартираха уикенд блока „Терминал 7”. В него Миглена бе водеща на „Открий себе си”, а Ирина – на „Град на ангели”. Скоро след старта обаче медията имаше финансови проблеми, а проектът на двамата продуценти, както други предавания, бе стопиран, пише \"Уикенд\".

И Миглена изневиделица се оказа без работа. В телевизионните среди се говори, че на раздяла устата дама се изпокарала жестоко с Иван Христов, което допринесло за настоящото й отношение към жена му Ирина в Къщата на „ВИП Брадър”.

И друга причина има за предизвестената неприязън между Миглена и Ирина. Бившата водеща на емблематичното предаване „Искрено и лично” не одобрявала Тенчева още преди да започне работа при мъжа й, тъй като била близка приятелка с предшественицата й Вихра Петрова. Към днешна дата Миглена и Вихра не поддържат връзка, макар да не са се карали сериозно.

Мадам „Искрено и лично” затвърждава позицията си след края на професионалните си отношения с продуцента. С Вихра пък може и да не поддържат най-близка връзка, но помежду им винаги е имало симпатия заради съвместната им работа в миналото. Затова и не е никак чудно, че още на влизане в Къщата на ВИП Брадър Миглена „захапа” Ирина Тенчева, съперница на дружката си и настояща половинка на Иван Христов. 

4 Коментара

о

преди 7 години

Глупости! Не вярвам Миглена да е била някога близка с елементарно същество като Вихра. Нито е добродушна да кажеш поне, та да компенсира, нито е смирена, нито скромна... Поне на такива хора човек може да прости, че са елементарни. Няма нужда да носите през 9 кладенеца вода от 10-тия защо не харесвала Ирина - тя 1000 пъти го каза и се аргументира напълно точно. Миглена не е човек, който ще измисли несъществуващи недостатъци на Ирина, само защото била близка с Вихра или била скарана с Иван. Тя Ирина просто не си е за харесване. Ние, зрителите да не би да имаме нещо с Вихра или с Иван, та не я харесваме? Не! Просто я виждаме що за стока е. И не мисля, че Миглена "Я МРАЗИ" и "НЕНАВИЖДА". Това че виждаш недостатъците на някого, не значи, че те ти пречат и че мразиш чак заради тях. Е, пречат й докато е в къщата и съжителстват, но дотам - недостатъците на Ирина са си изцяло неин проблем и само тя и близките й им носят негативите.

Коментирай

о

преди 7 години

А колкото до Ирина, тя няма филтър и критерий относно кой и защо не харесва. Тя всъщност никого не харесва истински, защото никого не познава, а не познава никого, защото никого не изслушва и никого не се опитва да опознае. Тя само се оглежда в хората - т.е. ако някой я харесва нея, за нея това е достатъчно и тя да го харесва. Тя по-нататък от това не вижда. Не вижда никого реално какъв е сам за себе си, а само какъв е с нея и около нея и дали може да й служи да го манипулира или не. Дотам! Ако някой я слуша и й играе по гайдата, тя го харесва. Т.е. тя не преценява хората сами за себе си, а само през призмата на това дали я оставят да им се налага, да изпъква на техен гръб и да ги командва. Това е изцяло и нейния проблем с Миглена - че Миглена не я харесва и не я одобрява. Иначе аз реално някакъв аргумент смислен не чух от устата на Ирина ЗАЩО не харесва Миглена, докато Миглена се аргументира повече от перфектно. И ме изумява откъде всички изкарват все това, че Ирина била "много добър психолог". Вече колко пъти го чухме! Къде беше този момент, където се е проявила Ирина като "добър психолог", аз изобщо съм го пропуснала. Никаква зрялост, никаква интелигентност, никаква аргументираност, камо ли пък капацитет на психолог не долавям в нея!

Коментирай

о

преди 7 години

Вече колко пъти го чухме! Къде беше този момент, където се е проявила Ирина като "добър психолог", аз изобщо съм го пропуснала. Никаква зрялост, никаква интелигентност, никаква аргументираност, камо ли пък капацитет на психолог не долавям в нея!

Коментирай

anonimen

преди 7 години

miglena angelova e kurva bezpodobna

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.