Евгени Минчев безпощаден: Ризата на Ути е като надигнала се от пода сватбена маса, сакото на Миро е като студентски таван, а блузата на Кака Лара е като пакетче ориз с камъчета

3319
28 Януари 2017, 15:00


Евгени Минчев и тази седмица даде безпощадното си модно мнение, с което отряза главата на някои родни ВИП-ове.


Ризата на Ути Бъчваров е като надигнала се от пода сватбена маса, която привлича погледа с мащаба си. В нея има каре за поличките на петима шотландци и мегдан за поне три покривки в непретенциозен ресторант. Впечатление прави лошото ушиване на ризата, чиито шевове не съединяват правилно линиите на шарките.


Ути емоционално поздравява за рождения му ден бизнесмена Валентин Михов, който за разлика от повечето си гости бе еталон за модна и естетическа мъдрост, придобита с опита. Вече и брадър-звезда, Михов не се отклони от пътя си на добронамерен и стилен домакин. Папийонката, смокингът и поведението му отново ни заставят да го аплодираме горещо за неговото старание и модни победи.


Да приемем, че на друга брадърка, кака Лара всичко и е простено. Тя има чувство за хумор, а и лични чувства към мен, затова едва ли ще роптае, ако обвиня прическата и в няколко смъртни гряха. Първият е обилния морковен отенък, корелатиращ с някои светлосенки в салатата пред нея. Вторият - форма на косите ала Атанас Свиленов, хем на границата на интелектуалното, хем на онази граница, за която и е необходим Динко. Трето и последно, блузата е като пакетче с ориз, но дори не ориз първо качество, а от онези, от които трябва да се вадят камъчета и друга земна натрапчивост.


Свидетелство за това са малките черни квадратчета, които досущ пасват на описанието. „Учителко, целувам ти ръка” е монотонния рефрен на якичката, навярно кадифена , навярно добре изгладена, но в очите ми- трън с дълбока зенична проходимост. До нея Христо, с поглед оценен на седем текили, носи бяла риза и прическа, върху която допреди малко колчем е носил наръч слама. Нека двамата бъдат много, много доволни, че не съм карикатурист в Шарли Ебдо.


С мил поклон за цялостно творчество, обръщам внимание на Йордан Караджов. Дрезгавото му пеене е дало отражение на цветовете, които носи, а днес те са гипсово сиво и ръждиво кафяво. В най-деликатния ми изказ те биха изглеждали като недовършена външна мазилка на трафопост, където корозията си е казала думата. Подтискащо е изобилието на джобчета, шевове , копчета и хастар, тежащи до непосилност върху фронтмена на "Сигнал". Сигнал за прекаленост е и щампата на тишъртката, допринасяща за всеобщата естетическа мрачност тук. Надявам се всичко това да е тук съвсем случайно. Може би, може би...


Когато един Миро е седнал така, или иска да прикрие нещо или да го покаже. Затова започвам да гадая. Сакото, което прилича на студентски таван, тапициран с вестници, не става за възхищение. Прическата- сборен пункт на дефектна ножица и лош гел, също не е обект за мирисане. Дотук - позата на певецът-звезда доказва само свито неудобство от облеченото. За Миро очевидно няма разлика дали е август или септември, дали мартинито му е с много лед или малко маслини, и дали някой „минава през теб”, щом ризата е старомодно ехо от времената на Христо Кидиков или Муслим Магумаев.


Ще отминете ли начина, по който певецът е поставил ръката си? Нещо като отдаване на чест, само че ръката е далеч по-омекнала, фина, не отразява бодрият войнишки дух, който очакваме. Ефектен е и номерът с поставянето на крака върху другия - една поза, довела до знанието ни лачените обувки на незнайния воин и черен келнерски панталон. Лицето няма да пипам, там също някой вече е полагал усилия...


Младата бизнесдама Велина Евтимова навлиза успешно в новия моден сезон, стопявайки ледовете с червено. Отлична комбинация с прическата, тази рокля вади на показ всички младежки съвършенства на госпожицата, преуспяла на най-високите етажи в "Рефан". Свежа новина от крехката и биография може да бъде издадена в аванс и тя е, че парфюмът от златната колекция на фирмата, с рекламно лице Николета Лозанова, ще бъде отличен като най-предпочитан моден продукт на годината по време на Бала на топ моделите. На 25 февруари Евтимова ще получи специалният приз, което е и обща оценка за работата и като директор маркетинг.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени