Евгени Минчев е любимецът от ВИП Брадър! Азис и Преслава му дишат праха

2534
07 Септември 2016, 11:17


Oт Нова телевизия твърдят, че лорд Минчев е най-популярното лице за цялата история на шоуто. Десет години звездна надпревара отчетоха от Нова телевизия, в която обявяват Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев за най-запомнящата се звезда на Вип Брадър. Той е пръв по зрителска любов и рейтинг преди Преслава, Азис и други минали през ситото на шоуто.

При първото влизане на Евгени в Къщата на Вип брадър, медиите гръмнаха, че неговият хонорар е нечувано висок, най-висок в цялата история на шоуто по Нова.

След рейтинговото му участие през 2014, продуцентите го прелъстиха и за сборното си шоу Вип брадър All stars. Почти няма съмнение, че Минчев ще е и коментатор на тагодишното шоу. Макар и официално недолюбван от мнозина, Евгени се изравни с първите по слава в България, като е обявяван на различни места за една от петте най-любими звезди на родината ни.

Oколо името му гравитират имената на Лили Иванова и Слави Трифонов, а щом зрителите пращат в девета глуха Азис и Преслава, а в-к Телеграф пусна официално съобщение, няма съмнения в звездния рейтинг на някогашния ватман. По фейсбук стените на останалите знаменитости няма никаква реакция по повод тази анкета.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lord
Преди 1 година
0
Безспорно и най атрактивен като коментатор ,въпреки че,го плюят за мен е номер 1. Чувството му за хумор е само за ценители и е нормално постедствените да не го харесват.няма глупав човек с чувство за хумор,за това и глупаците не го харесват
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дам
Преди 1 година
0
предпочитам евгени пред мазни чалгии
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
-1
АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ Евгени беше най-интересният играч за цялата история на предаването. То винаги си е интересно, заради сценаристите, но ако говорим за човек, който ти провокира интереса от първия момент, когато чуеш, че ще участва, още преди ББ да е завързал какъвто и да било сюжет, нямаше по-интересен от него! Такъв манипулатор, така ги дирижираше всички в къщата и ги държеше непрекъснато на тръни, така ги обединяваше около себе си или ги разединяваше както му е кеф, така им говореше в лицето всичко и пак ги караше да вървят зад него като палета, че просто нямаше равен. Брилянтна игра! Никой не ни е показвал такава и не вярвам и да ни покаже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени