Евгени Минчев: Емануела е по-зле от диспечерка в депо Пенка Михайлова през 1986 г.

2681
02 Май 2015, 15:00


Светският хроникьор Евгени Минчев сипа една кофа с критики върху фолк певицата Емануела. Повод за острите му забележки стана визията и стайлинга на звездата на „Ара“, узна HotArena!

 

„Тиха досада капе от косите на певицата Емануела. Остатъци от същата забелязваме и върху сакото й, така безстрашно експонирано на вниманието на зрителя, че не остава дори миг за разглеждане на полото под него.

 

Така наречената цветова тавтология – тон сюр тон (тон върху тон) е не само уморително скучна, но и объркваща, поради което се прокрадват съмнения за реалната звездност на госпожата.

 

Уверявам ви, че нашата диспечерка в депо „Пенка Михайлова“ е имала доста по-интересни модни попадения в 1986г. Емануела пресича на червено и с чантата с грамофонни плочи.

 

Може би вътре носи котлон с реотани, за притопляне на кафе на дълги разстояния. Дънките са също така изумително неподходящи към първо – звездния статут на Емануела и второ – към нанесените в началото модни щрихи“, коментира Минчев стайлинга на Емануела от основната снимка за в. „Телеграф“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени