Евгени Минчев: Галена ми прилича на кюнци за комбинирана печка (Вижте как обилно „сипа“ на певицата)

https://hotarena.net/laifstail/evgeni-minchev-galena-mi-prilicha-na-kiunci-za-kombinirana-pechka HotArena.net
Евгени Минчев: Галена ми прилича на кюнци за комбинирана печка (Вижте как обилно „сипа“ на певицата)

Едно зло никога не идва само. Затова след пълнолуние на линия е самото модно затъмнение, наречено червеното яке на Галена, твърди паркетният лъв Евгени Минчев, видя HotArena.

 

Сред професионални признания и фенски комплименти навикът издава своите мимолетни присъди, като якето е една от тях.

 

Може би заблудена от стилистите си, певицата е повярвала в историческата памет за Стендал и се е предоверила на два цвята, в които обикновено аранжират тоалетните на поп-фолк клубовете, обяснява Лордът, цитиран от „Телеграф“.

 

За да напомнят за детството ни, на показ са панталони, които приличат на кюнци за комбинирана печка. Коси водопади пък не могат да угасят пожарите от недоумение, които пламват у критиците и разбирачите.

 

Отдавам само на нейната добродушна наивност идеята да облече нещо толкова скучно и сърбящо погледа.

11 Коментара

Pepi

преди 8 години

Taq e mazna kurva ot dulbokata provinciq i ima dulboko gurlo

Коментирай

H

преди 8 години

Хаха Евгени, Евгени хаха Човек, който прилича на клоун винаги- това е Евгени Менчев! Той тръгнал да коментира Галена, която беше най-стилната на това събитие леле Какъв срам! Това ли е моден критик? Човек, който ходи като накичена коледна елха коментира Галена хахаххахахаха

Коментирай

гнусен дрът педал

преди 8 години

Един гнусен, раздухан, дърт, миризлив анус се изказа по въпроса! Май завиждаш на жените, които са успешни и на които мъжете, които ти харесваш, а теб не, обръщат внимание. Едва ли има по кич и без вкус облечен човек в България! Боже, опази! Чиста педерастка злоба! Най-злобните и най-завистливите хора са нещастниците и педалите. А, той е и двете!

Коментирай

майко, мила!

преди 8 години

А, на теб , май гъза ти още по-дълбок.... ха ха. Аман от нещастници и простаци! За простотията няма почивен ден и място, тя се шири навсякъде.

Коментирай

Елена

преди 8 години

Евгени я е надценил много. Тъпунгерът Галя едва ли знае кой е Стендал. Ама карай, пускай гюбеците и това е.

Коментирай

дърт ляв пръч

преди 8 години

От кога ватманите станаха еталон за интелигентност и вкус? Боже, до къде стигна тази държава!

Коментирай

виж ти!

преди 8 години

Този има ли огледало в къщи? И защо си мислите,че като е фолк певица Галя не знае кой е Анри Мари Бейл? И , Стендал не го знаят само ватманите...а всички, които са чели и имат елементарна култура от литература и изкуство. Има и екранизирани негови произведения... Така, че не е Лорд Гъзобрък най-умният и интелигентен на този свят... Много го надценихте него ми се струва...

Коментирай

фгфдц

преди 8 години

Генчо Минчев мачка. Харесва ми. Той не е забравил миналото си, обаче тези особи, които започнаха кариерите си на певачки - да. Нека ги иронизира, това заслужават селските пръчки. Ако ги плюеш, те мислят, че просто вали.

Коментирай

Боже, опзи!

преди 8 години

Май, бая се е позабравил ватманчето от провинцията с лявата резба. Сега Лорд го раздава. Ако всички лордове са като него ще изчезне аристокрацията по света...Пази, Боже сляпо да прогледне!

Коментирай

Antoniya

преди 8 години

Генчо първо се облечи прилично и тогава коментирай прекрасния стил на Галена! Знаем, че ти е отказвала 100 пъти да типее на "събитията", на които лъжеш хората и им събираш парите. Мърляч! Все пак може да е и въпрос на вкус, щом награди клоуна Джена с награда за "модна икоа" ,по-точно липса на вкус. Мъжката версия на циганс*ата и накичена визия на Джена си ти. Същият пялячо си с 20-те цвята по теб(ВИНАГИ). ПХАХА И този накичен "лорд"се прави на екперт в областта на мадата... ПХАХАХА

Коментирай

АЗ

преди 7 години

Педерунгел, Галена е най-стилната певица! Все коментираш някого, а не погледнеш себе си, че не приличаш на нищо.Не зная от къде го чершиш това самочувствие без покритие, изрод такъв!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.