Евгени Минчев глобен за къси гащи в съда! (Юристи се възмутиха от непристойния му аутфит)

2362
07 Август 2015, 11:48


Евгени Минчев се появи в съда по къси гащи на поредно заседание на делото, което телевизионната водеща Венета Райкова заведе срещу него, узна HotArena!

 

Ексцентричният имидж на лорда разгневил съдията, който избухнал, че по подобен начин никой не може да се явява в залата.

 

Отсъдил 300 лева глоба на Евгени Минчев за явяване в „непристоен външен вид“ в храма на Темида, пише „Всеки ден“.

 

При предишните си появи Лорда цъфна с дрехи в ярки цветове – дълъг жълт панталон и червено сако, съчетано с червена тениска. Тогава обаче е имало само предупреждение, без санкции.

 

„Не е казано, че в съда трябва задължително да се появиш с официално облекло, но артистизмът на Минчев минава всякакви граници. Това е все едно да тръгнеш с джапанки и потник в съдебната зала. Неуважение е не само към съда, но и към хората, които работят в тази институция. Както съдията не е дошъл без тога, така и той трябва да съобрази външния си вид“, коментират възмутени прависти.

 

По последна информация заседанията по делото не успели да се състоят, защото адвокатът на Евгени Минчев не се появил. Ответникът обаче бил в залата, след като първия път беше принудително доведен.

 

Били представяни документи, според които адвокат Стойков има здравословни проблеми и не може да присъства. Делото е отложено за началото на октомври, когато се очаква и да се прочете присъдата.

 

Искът на Венета Райкова за обиди, нанесени от Минчев в интервю, е на стойност 50 000 лева. В отговор Евгени заведе контраиск срещу журналистката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хехеее
преди 2 години
0
И сега какво? Ще заведе иск срещу съдията защото не е оценил по достойнство неговата нежна душа и първокласен вкус??? Отвратителен жалък индивид!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
отврат
преди 2 години
0
ГНУСЕН ПЕДАЛ! АМА МНОГО ГНУСЕН! ОТВРАТ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 2 години
0
Лелееее,шалчето ми.......ужааас!!Давам дума,че след тази гледка,шалът ми го зове кофата за боклук........уау......!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени