Евгени Минчев: Жени е като Алла Пугачова, а Златка се е напъхала в чувала на посредствеността

4201
09 Януари 2016, 16:00


„Дали аз закъснях или времето бързаше“ е въпросът загадка извиращ от оскъдните откъм цветове модни светове на двете известни жени се пита Евгени Минчев, видя HotArena.

Жени облечена в черно сякаш очаква лично Саркози да я заведе на вечеря във Версай, отеква монотонно на модния небосклон, който инак тя би трябвало да осветява. Някакво огромно бижу с размерите на тунингован златен „Трабант“ украсяващо деколтето й, чак до мишниците. Китките са утежнени от часовник идващ от песента на Алла Пугачова „Старинные часы“.

Естетическа скука лъха и от дюкяна на Златка Димитрова, непорочно наричана Черната. Блудкаво-зелената й рокля възпира всяко мое мило отношение, защото тя не носи дивни послания, в които да потопим мечтите и въжделенията си. Златка се е пъхнала в чувала на една непростима посредственост, която може да задвижи единствено кихавица, но не и възхищение, пише "Телеграф". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ох , Евгени,
преди 2 години
0
защо така говориш за Златето ?Какво ти е направило горкото недоразумение та и говориш с такива сложни словосъчетания ? Говори и с прости думички, ако може едносрични , та дано те разбере!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени