Евгени Минчев: Людмила Филипова да си скрие петите в шушони, Соня Немска прилича на панирана филия с яйца

13479
03 Септември 2016, 13:46


И тази седмица гилотината на Евгени Минчев не пощади модните гафове на звездите. В полезрението на лорда попаднаха фолк дивата Соня Немска и писателката Людмила Филипова.

Добре е човек да погледа българска писателка, полегнала на яхта. От моята гледна точка се разкриват пети, за които би било по-добре /а и за нас, гледащите/ , да си останат я в шушон, я в летни чехли. Но не, те се разкриват, като престъпление в Студио Х и от там започва една не-естетическа според мен нишка на разплитане. Жълтия гащеризон е само апогеят, размахващ своеволните си движения на морския бриз. Писател Филипова разполага и с очила, които носят на стъклата си описание на целия съпътстващ разпятието и пейзаж. Руси коси с тъмнеещи корени, могат единствено да бъдат възпяти в песни на Мустафа Чаушев, но мелодията сещате се, ще бъде сръбска или друга балканска. Дано разписанието на тази яхта позволи извозването на Людмила в друга посока, за да не ме срещне с проваления и гардероб.

Кога ли за последно Соня Немска е слушала Доли Партън за да и дойде вдъхновението, довело до този избор? Виждате странен афинитет  към кафяво, обточено с каубойски ресни, подхождащо на певицата, като аранжировка от тръни на композиция с балони. Късата пола е вход за нездраво любопитство,  открояващо гледка, която на нейно място бих оставил само на масажиста си. Гарнитурата от ресни се стича като преварени спагети върху силуета на Немска, започваща да прилича в този кадър на Американска. Немска е само прическата, върху която би стояла една каубойска шапка, за до допълни тази модна мистификация. Общото ми мнение за облеченото е, че освен на панирана филия с яйца е още по цвят , като престояла галета /не галеНа/ .
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени