Евгени Минчев: Люси е като натъпкана в коледен сладкиш, Миро излъчва келнерска естетска, а Драго е вперил модната си ориентация в дворчето на Филип Киркоров (СНИМКИ)

3374
31 Декември 2016, 14:00


Наблюдателното око на лорд Евгени Минчев и тази седмица не пропусна модните прегрешения на популярните личности у нас. Ето кого застигна гилотината на Минчев в седмичната му рубрика за „Телеграф“.

Поп певицата Дяковска изглежда като натъпкана в коледен сладкиш, изобретен от мастилено тесто. Формата- досущ, каквато я описах, не пасва на оранжевите облаци върху главата на гръмогласното сценично чудовище. Странната кройка на панталона, чието дъно търси дъното на подиума, прави краката и обувките да изглеждат нелепо иронично изпод тях. Горната част на облеченото, което не разбирам издигнат в ранг чувал ли е или пък поло, лишено от яката си, служи за открояване на едно интересно бижу- нещо като мини изображение на паметника пред НДК. Дяковска вероятно е изпаднала в опит да бъде оригинална, но компетентното ми мнение е, че е постигнала обратен ефект.

Като разглеждам облеклото на Миро, ми идва да му кажа- „Хей, гарсон, дай едно мартини с много лед и малко маслини.” Всичко по него издава непокътната келнерска естетска философия на сако и елек, на разгърдена риза и ококореност при получаване на бакшиш. Гостоприемната яка е приютила „на тънко вратле герданче”, за което мисля, няма място дори в стайлинга на колегата му Галинчо. Любопитен съм дали разтворът на ризата достига достатъчно далеч, за да е необходим панталон, или пък би било достатъчно Мирко да е облечен само по брачна халка за още повече сензационност. Вижте прическата, от която сякаш току що е излетяло ято лястовици, повечето от които не бели а направо розови.

Водещият Драгомир Драганов /вляво/, отново е вперил модната си ориентация в дворчето на Филип Киркоров, разградено според мнението ми за жабешко зелено, много пера и благотворни пухчета. Рога, втренчени в таванните висоти очертават разточителна изминала година а ако се спрем на дори най-минималистичната връзка между рога и ...рога, то на Драго му е било интересно през 2016 година. Търсена ли е прилика с образа на Елтън Джон или Драго просто създава нова Либераче философия не знам, но очилата поникват като борова горичка по лицето му, целите в ламе или брокат.Черната блуза и панталон на мистър Чай позволяват на новогодишната му украса да изпъкне, което не бих казал, че е естетически коректно. Цялото ансамбълче завършва с богато украсени в катарами и ципове боти, които боботят несвързано току под полите на Дядо Мраз.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени