Евгени Минчев: Мариана Маринова с шапка като вафлена фунийка с оперетни цветя, Дарина Павлова е като брашнен тезгях

4893
27 Август 2016, 13:41


И тази седмица модната гилотина на Евгени Минчев не подмина модните прегрешения на родните звезди. Под прицел му попаднаха повелителката на силиконките Мариана Маринова и веселата вдовица Дарина Павлова.

Лале ли си, зюмбюл ли си, или намачкан проект за миниатюрна Айфелова кула- отнасям всички тези въпроси към шапката на Мариана Маринова.

Летните жеги са не само прогонени но и дважди по-любопитни, каква е причината за това възгордяло се щъркелово гнездо, спорещо за предимство пред украшенията на Мариана като сутиен или другите сребровати дрънкулки. Освен на всичко изредено, шапката прилича и на вафлена фунийка за сладолед, украсена кой знае защо а и как с тези оперетни цветя. Вдъхновението ала „О, спомняте ли си госпожо” извиква в мен всички песни на Аспарух Лешников , най-вече „Танцувай циганко...” и „СлЯстно обичам жените...” Плажната кърпа- също част от портрета на едно лятно палуване , участва активно в побратимяването на българската и чешката естрада и мода.

Бих кръстил тази снимка „Моряци връщат Дарина на българската публика”, но от това произхожда и съмнението, че тя е била или удавник или корабокрушенец.

Ако съдя по роклята, тя е била и двете, но в различни седмици. За това свидетелства твърде разпиляната кройка, опипваща прекрасното тяло на милионерката с обидна пренебрежителност. Цветът прави Дарина да изглежда като брашнен тезгях, на който са точили кори за баница или непослушни деца за разлели сметаната за тортата. Да оставим Дарина, но мисля си - кой от моряците може да утеши перото ми - левия или десния? Десния или левия...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калина
Преди 1 година
-3
Евгени,колкото и да се пресмиваш и анализираш никой не се интересува от мнението ти..Г-жа Павлова сияе в компанията на тези красиви момчета, а. ти драпай за внимание...До не взема аз да те анализирам,че устата ми е по голяма от твоята..Понякога трябва просто да...замълчиш..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
Преди 1 година
-3
При всичките си недостатъци, Евгени Минчев е интелигентен, остроумен и явно доста е чел, за разлика от написалия горния коментар. Не се прЕсмивам, просто отбелязвам, че провинциалния произход, липсата на образование, просташкото нахалство и моралът на улична котка, дават необяснимо самочувствие. Не е смешно, за съжаление сте!
mitko
Преди 1 година
-3
shiban pedal
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-2
Евгени,твоето перо надали някой от тия двамата ще утеши,но на Дарина мастилницата за пера,със сигурност е утешена...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени