Евгени Минчев: Моделката Глория е текстилно изнасилена, Ирина Тенчева вдъхновение за начинаещи дизайнери, а Глория скърца от сладост (СНИМКИ)

16900
29 Октомври 2016, 15:00


И тази седмица гилотината на лорд Евгени Минчев не пропусна модните прегрешения на звездите в авторската му рубрика за в. „Телеграф“.

Изсулилата се по търлъци от Вип брадър моделка Глория, изглежда като облечена в съсиреци. Розовеещите козяци създават едновременно усещане за първобитност и пустееща модна осведоменост. В едно усещане за яма и изобилие от „няма”, Глория си е позволила текстилно изнасилване, което я отдалечава от първоначалните впечатления, оставила в мен а именно за млада, добре осведомена и развиваща се естетически госпожица. Тук виждаме нейното иронично изражение, което пък удобно съвпада със задаващия се Хелуин. Бяла шапка с хавайска украса говори за объркана реалност и смесване на сезоните . Един клоун би се справил по-добре с мисията да развесели хората. Моделката-брадърка би направила състояние ако отнесе във вторични суровини бижутата си, за които подобно определение си е направо повишаване в чин.

Ирина Тенчева е вдъхновение за начинаещите дизайнери но и за уверените критици. Залавяна в десетки модни престъпления, от нея се очаква да си посипе главата с пепел, което очевидно е правила често, щом се налага да покрива пепеляво русата си коса с шапка. Ако вие наречете това шапка, то аз имам запас от поне триста сравнения за да потуля  грешката ви. Искам да кажа, че тази модна история е плитка и преди да получа гневен поглед от Тенчева, казвам, че става дума не за плитко отношение а за плитката и. Плитка , хукнала да бяха вън от това плетено заточение, от този обор, в който притихват фризьорски тайни и майни. Пепита винаги е бил на мода, но сякаш това престава да е така, когато е върху плетиво. И Ирина съвсем малко има вина за това. Но няма да скрия, че по някакъв свой начин, тя прави пепита също така неуместен.

Ако издаваха заповед за арест по отношение вкус и избор на цвят, Глория може би щеше да бъде поставена под най-строг режим. Кора хляб и чаша вода щяха да са най-заветните и мечти, като водата може да използва за повторно изпиране на този агресивен цвят- лилаво. Като огромна купчина бонбони теменужка, певицата скърца от сладост, но онази сладост, която нагарча. Бих нарекъл този блузон Съзвездието Глория, направо Планета/та/  Глория, толкова звезди и големи мечки са се заселили там. Звездни карти, светулки и прочие хвъркатост пълзи по царицата на поп фолка дотолкова, че тя вече изглежда като Царицата на чардаша. Ако певицата иска да се превърне в Либераче на деликатния певчески жанр, то тя е тръгнала по прав път. С условието, че оригиналът беше гей, изигран от Майкъл Дъглас а ако се наложи някога Глория, от кого ли би била изиграна? Понякога човек най-добре се изиграва сам.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
Преди 1 година
-4
Абе кой ти иска мнението на тебе бе, педерунгел мазен. Ти да не си перфектен, я се виж! Всеки път приличаш на клоун! Смешник пълен..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени