Евгени Минчев нагласен ВИП (Хонорарът му е 100 бона, вижте какви уговорки с продуцентите имал)

2412
18 Ноември 2015, 14:00


Паркетният лъв Евгени Минчев си е постлал предварително да бъде истински ВИП в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“, който започна в понеделник вечер. Чешитът е склонил да стане част от шоуто, но единствено срещу десетки претенции и уговорки, че престоят му ще премине леко и безаварийно, научи HotArena.Още на старта на предаването, стана ясно, че Минчев се е договорил предварително с какъв статут да бъде във формата. При първата игра на двора, където бяха разположени 8 сфери с информация кой с какъв статут ще се подвизава в шоуто по време на пребиваването му там.Минчев видимо беше наясно с тази първа игра на Брадъра и в момента, в който бе разпоредено всеки да избере сферата си, той с бърза крачка и леко затичване се отправи към първата. Впоследствие стана ясно, че именно там се криеше ВИП статутът, който и останалите в Къщата биха искали да получат.Евгени определено е знаел, че това е правилната сфера. Личеше си по реакцията му. Докато всички се увъртаха, оглеждаха и се чудеха кой къде да застане, той уверено избра своята сфера и се виждаше, че няма никакво съмнение в нея“, усъмниха се зрители на шоуто.


Предполага се, че по този начин Минчев е успял да се уреди със самостоятелна спалня, отделена от общата, както и много други преимущества. Най-вероятно лордът ще спи под завивките на „Ритон“, които също бяха настанени в отделна стая по време на приключилия миналата седмица „ВИП Брадър“, пише „Всеки ден“.


Според някои източници, Минчев си е уредил един куп привилегии, но срещу по-малък хонорар. Докато при участието си в шоуто миналата година взе 150 бона, то сега ще прибере едва 100 000.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени