Евгени Минчев: Ники и Саня в модно отчаяние и цветове за кухня, модна анемия налегна Аръков, а Крисия и Кристиян са облечени като сапунерки + кого още обезглави лорда (Снимки)

5392
29 Април 2017, 16:00


Предлагаме ви забавните коментари за модните прегрешения на звездите, написани от лорд Минчев за седмичната му рубрика „Гилотина“ в „Телеграф“.

КРИСТИЯН И КРИСИЯ ОБЛЕЧЕНИ КАТО САПУНЕРКИ

Като забравени на гара деца, Крисия и Кристиян Костов предизвикват у мен умиление и съжаление. Но то произхожда от скромните им, наивни, мрачни, тъжни и гротескни дрехи, подвизаващи се в атмосфера на смущение и безвкусие. Кожено яке, подходящо повече за моторист-хулиган, покрива Крисия като за атомна атака а помним как се появи на Евровизия с бална рокля, дважди по-неподходяща. Кристиян е облякъл яке, като завещано му от батко Елтън Джон или като за среща с Ру Пол. Напълно неадекватен естетически подход, предвид колко много разчита естрадата ни днес на тях двамата. Прическите и на двамата не издават никакво обслужване на модните тенденции, това са коси, които могат да бъдат развявани само в училищните коридори . Не и на сцена. Не и, когато се очаква да си тийнейджърски идол. Гривничката- мартеничка на Кристиянчо е така вълнуваща, като ухажване на пчела и катеричка. Облечени са като сапунерки.

К
РИСТИНА  В ПРИБЪРЗАН МОДЕН СПРИНТ

Един бърз наблюдателен спринт е достатъчен, за да преценя, че красивата Кристина Димитрова остава на моден поправителен заради визията си днес. Освен ако не махне черното поло и не промени косите си, то нека тя се чувства в плен на естетическия арест, който и налагам. Не подхожда на прочута жена да държи едновременно чаша, чанта и пухенка, като последната се набива на око заради обема и цвета си. В случая- цвят на трабантче. До нея, Пейо от група Спринт, удължава поетата от Криси агония с пухенка, този път в черно. Блуза в жабешко зелено квака изпод якето а сребърна гривна пояснява, че може би стайлингът е от времето на формация Сребърните гривни.

МОДНИ АРИСТОКРАТИ В ДЕЙСТВИЕ

Двама признати аристократи обобщават вечерната протоколна мода. Цар Симеон Втори стои достолепно и в тон с произхода си, в строга вратовръзка, по която проблясват дребни фигурки,  разнообразяващи  индиговия текстил. Великолепен костюм, с вид да е бил поръчан на Савил роу, стойка, достойна за предшествениците му и лице, по което не трепва емоция, обливат коронования силует без напрежение. Аристократ в бизнеса с финанси, до Негово Величество стои бизнесменът Бисер Варчев, комуто подхождат смокинг и папийонка. Усъвършенствал висшия протокол в лондонските салони, Варчев се чувства на мястото си и този път. Приятно е да се установи, че двама господа от най-висок ранг, всеки в своята област, украсяват софийския елитен живот с появите си.

НИКИ И САНЯ - В ЦВЕТОВЕ ЗА КУХНЯ

Тук модното отчаяние е взело двойни размери. Красивите понякога Ники Илиев и Саня, днес изглеждат уморени. Цветовият състав е събран като по тревога, колкото да облекат нещо. Липсва пролетната свежест, липсват звънчетата на пролетни цветя и мигове от щастие на влюбени. Двамата са като асистенти в научно популярен филм, които съучастват на главния герой да прелее колбите от едно времево понятие в друго. Колкото и бежевото и черното да минават за стилни, то е много по-вярно, когато става дума за нисък клас автомобили или кухненско обзавеждане. Посърналото кожено яке на Ники го прави и да изглежда омърлушен и да ни кара да се сещаме за онези ведри негови моменти, когато с усмивката му вървеше и някакъв жизнен цвят. Госпожата до него следва дословно цветовия баланс на Илиев, послушно, както редник слуша ефрейтора си.

ДИМО И ПАВЕЛ, КАТО ПАВЕЛ И ВЕНЦИ

Компрес с хардал ли носи актьорът Димо Алексиев или опитва модни нововъведения, но както се казва, си е направил сметката без кръчмар. Всъщност, кръчмарят си появява малко по-долу, където е даден превес на поомачкана жилетка и риза със странни розови участъци по нея. Кафяво сукно обгръща фигурата на Димчо, като обезсмисля все пак приятната коприна в шала и нежните ракурси в ризата. Препоръчвам „тъмносин каскет” за да може „изпобелялата блуза” да предизвика малко „дързост в погледа”, в случая- преувеличено възторжен. Я, да видим сега, кой носи червена кърпичка на черни точици- една свенлива малка калинка, разположена в гнездото на джоба. Останалото е черно-бяла сянка в албума на скуката, придружена с ококореност, явно модерна в средите. Нещо като Павел и Венци в по-мирен вариант.

МОДНА АНЕМИЯ НАЛЕГНА АРЪКОВ

С
достолепието на обекелнер и подкупващата усмивка на стюарт , Иво Аръков е влязъл в модното владение на белоснежна модна пустота, из която върлуват бури и вият хищници. Мека риза с още по-мека яка, се спуска чинно върху черния панталон, подозрително изравнена с късото сако. Всичко тук говори за униформа и то на непрестижна позиция. Нямам съмнение, че сакото е дадено на Аръков специално за повода, само се чудя дали е заето от брадъра Георги Софкин или от стари банални покупки на Жоро Любенов. Каква бяла кърпичка само ликува в малкото джобче на Ивко и слага в малкия си джоб де що съм видял снобария по света. Да се усмихва така широко човек при изброените обстоятелства намирам за напълно неудачно. Вземайки предвид малкия ни брадърски флирт, все пак ще препоръчам на сладкиша да пробва цветове, които биха му придали мъжественост. Сиво, синьо, комбинации с райе и каре. Нека опита някой стилен шал, дори и шапка. Нека опита дори едно тъмно зелено сако с бледо лилава риза. Дотогава- оценка -3, за старата любов, както се казва.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени