Евгени Минчев отваря арт кафене (Младок с прическа „петльов гребен“ следва по петите лорда)

2358
28 Юни 2015, 12:13


Евгени Минчев има нова бизнес идея, за която заслужава адмирации. Паркетният лъв е решил да отваря бар в центъра на София, но не какъв и да е, а изпълняващ функциите на модерно градско читалище, узна HotArena!

 

Лъскави заведения в София колкото щеш, но малко от тях са културни средища, в каквото бившият ватман възнамерява да превърне своето кафене. В бистрото на лорда ще има музикално-артистична програма – ще се изнасят поетични рецитали, писатели ще представят новите си книги.

 

В ранния следобед в понеделник Евгени бе засечен от папараците на „Уикенд” да оглежда помещение за бъдещото си заведение на улица „Оборище” в компанията на непознат младеж. Изборът на лорда да наеме кафене в района едва ли е случаен. Както е известно, това е една от най-престижните улици в столицата, там живее дори Лили Иванова.

 

Евгени и неговият приятел с прическа като петльов гребен нетърпеливо изчакаха появата на русокоса дама – най-вероятно брокерка на недвижими имоти. Когато тя пристигна, лордът я прегърна и хвана свойски под ръка. Бъбрейки си оживено, двамата потеглиха за оглед на луксозно кафене в близост до мястото на срещата им. По петите им, но на известна дистанция, ги следваше младежът с ексцентричната прическа.

 

Колоритният пиар бе облечен за срещата досущ като някое английско денди. Той бе изтупан с елегантно тъмносиньо сако, черни бермуди и бели кецове, а на врата си небрежно бе увил артистичен зелен шал на разноцветни черепи. Евгени бе метнал през рамо червена чанта – тип пощаджийска, в която мъкнеше лаптопа си.

 

Припомняме, че преди няколко години Минчев придоби известен опит в бизнеса със заведения. Той въртеше лъскав пиано бар в столичния хотел „Родина”, а когато приходите спаднаха, се отказа от стопанисването му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени