Евгени Минчев пусна гилотината: Панталоните на Милко са два текстилни кюнеца, роклята на Ирина е със структура на театрално перде, а Соня Немска затруднява движението на модни електрони (СНИМКИ)

4310
07 Януари 2017, 15:28


И тази седмица модните гафове на популярните лчиности не бяха подминати от гилотината на лорд Евгени Минчев.

Давай Милко, кокошата индрустрия не спира да се върти около теб и жалко, че някои от тоалетите ти не са гарнирани с перушина. Явно пиленцата на Милко днес са опитни кокошчици и те все го обикалят, когато светне светкавица или пък се ухилват за селфи когато тресне гръм. Самият Милко е облечен в нощно небе от черна риза с блещукащи мотиви, звездни съчетания, разкриващи зодиакални знаци и изобщо попара от символи, съставящи сценичния му костюм. Панталоните, застанали в поза пергел, също търсят модно признание, но ако не са на чатала на Галин например, те са просто два текстилни кюнеца, наръфани тук-там от отчаян стилист. Вижте катарамата на този завиден моден проект. Дребна висулка в близост до ципа...Някои модни решения могат да бъдат наистина смехотворни.

Особено ми е приятно да видя Соня Немска като редови потребител на модата. Въздържайки се от думите, които бих употребил за водородната бомба, отношението към коледните базари и явлението Издислав, все пак ще намекна, че тази визия на певицата има отношение към споменатите събития. Шапката /бяла и добра/, съдържа толкова бяло, колкото не може да се събере в багажника на дилър, а рошавите помпони втвърдяват в мен топките на въздържанието. Гарнитура от визон е  броня на едно черно кожено палто, можещо да послужи за очна промивка на впечатленията от облеченото. Немска е добавила и черни ръкавици, които още повече затрудняват движението на модни електрони по нея. Там изобщо ги няма. Има само значими по отделно естетски събития, които събрани в едно въздействат поетапно като водородна бомба, коледен пазар и Издислав. Ако трябва да обясня всичко това в песен, то ще звучи така : „Тулибидибидаутююююююю...”

Иван /от Андрей/ опитва да влезе в смокинга си, навярно купуван преди да срещне Ирина, дори преди да срещне Андрей. Може би затова той е заел поза „гълтай корема”, а размерът изглежда така, сякаш е предвиден за абитуриент. Ужасната кройка на панталоните е като при повечето българи, които нямат навици да носят папийонка освен на сватби и... кръщенета. Иван има вид  на някой, който или току ще се е приземил или възнамерява да отлита. Позата му също изглежда така вдъхновена, че се очаква да рецитира Тютчев или Петрарка. Булка му Ирина опитва да изпълни една керемидено червена рокля, изглеждаща по цвят  на стряха а по структура на театрално перде, замръзнало в единия край на сцената. Прическите и на двамата странно си приличат. И понеже Андрей не фигурира в този семеен портрет, си мисля: „Абе, къде е батко....”

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени