Евгени Минчев: Рени е ексцентрична захарница с текстилна жълтеница, а Жени Калканджиева - опаковка на смесен билков чак с лайкучка!

10036
15 Октомври 2016, 17:00


Традиционно и профилактично, Евгени Минчев посече със своята "Гилотина" две родни звезди, които нямаше как да не се набият в изтъканото му от стил зорко око, предава "Телеграф".


Рени, една от най-скучните и незабележими съквартиранти в Къщата на "ВИП Брадър" е неопровержимо интересна с гардероба си. Ето тук, например, където жълтото се спуска още от устните й (образно казано), та чак до безобразния й сукман, Рени е надминала себе си. Чудя се само, облеченото дали е преди или след драматичната й раздяла с нейния съпруг.


Защото едното или другото може да обясни тази простреляна материя, навярно кожена, надупчена в изумителен синхрон. Полата обгръща свободната от текстилната жълтеница част от тялото й, като стилизира до известна степен силуета й. 


Прическата, подготвена като за опера, пада вълнисто, не считайки да се откаже от своята вечерност заради босите й крака, например. Часовников механизъм цъка безразличен към модата и ако не сметнем, че това е ексцентрична захарница, то направо можем да го приеме за възгордяла се острилка за моливи. Колко ли ножа са опРЕНИ до кокала, за да облече милата ми приятелка всичко това...


Властелинката на модата Евгения Калканджиева пък е цъфнала и вързала в този озадачаващ кадър. Като рисунка на начинаещ студент по батика, тук различаваме една акробатика от цветове, всеки за свой корен, а други - цъфнали в небитието на този копринен блузон. Кройка като тази познаваме от различни версии за Круела Девил, макар и не така пъстри, не така пердести, както показаната от Евгения.


Клинчето уж дава стабилност на стойката на някогашната 6-та по красота, а всъщност я прави да седи килната и нестабилна на тези обувки, идващи от ранните години на поп-фолка. Все пак ще задам въпроса на Калки - лале ли си, зюмбюл ли си, или си... или си просто опаковка на смесен билков чай, в който има и малко лайкучка.


Прическата - още един естетически тормоз, пада като Григор Димитров от Надал, но надали 6-та в света от миналия век осъзнава това. В бързината да отиде на парти, Йожени е грабнала набързо нещо, което е взела за дамска чанта, но на мен ми се чини като несесер.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени