Евгени Минчев си плю на етикета

7364
20 Април 2011, 21:10


Изживяващият се като пиар на елита Евгени Минчев си плю на етикета и познанията за това как една ВИП-персона трябва да се държи в обществото и на масата най-вече.

 

Дни преди конкурса "Бизнесдама на годината", чийто права купи преди година, бившият ватман заведе номинираните бизнесдами на вечера, на която просна запотените си очила право в... чинията си.

 

Сглядата между най-добрите бизнесдами на България Миглена Куртева, Мая Цакова, Албена Йорданова, Цветелина Маймарова, Десислава Райчинова, Теодора Жилкова, Грети Гарсия, Виктория Кесаровска, д-р Радина Денкова, адвокат Биляна Тончева, Снежана Грошкова, Виктория Лазарова и Весела Барбукова, бе подплатена с турска (!) храна в столичен ресторант.

 

От нея се облажи и шефът на НАП Красимир Стефанов, чието присъствие освен като шеф на журито в конкурса, по всяка вероятност си бе е чисто доза позьорство на Евгени, за който в последните дни се появи инфо, че ще бъде разследван от данъчните. Което, разбира се, Женята отрече и за да покаже, че няма проблеми с властта, се изтипоса на вечерка с бирника №1.

 

"ВИП-ът" Минчев буквално се иза.., опа, изходи върху всякакви правила за изискани обноски на масата, като остави очилата си на съхрание в чинийка, поднесена му от домакините за храна.

 

Остава да гадаем какво е било микробното съдържание върху рамките на марковите цайси.  

 

"Евгени Минчев вместо с бизнесдами не може ли да вечеря с учителки-пенсионерки или общи работници от строителството, или с други хора от простолюдието. Стига с тая показност", негодуваха срещу паркетния лъв редовни писачи в клюкарските форуми.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хачо
преди 7 години
0
Брей, ама измислена гвардия от бизнес-дами. Не знаят две и две колко е, ама знаят в кой креват....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рон
преди 7 години
0
Най-малкото по потното му лице е имало микроби бре Димов. ... айде да мислиме малко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Я.Димов
преди 7 години
0
Остава да гадаем какво е било микробното съдържание върху рамките на марковите цайси....ма тя чинията е празна,кви микроби са ви полазили ...?!?!??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
плам4о
преди 7 години
0
бе бив6и педали и простаци има ли бе?ебах ти свиркаджият ГРОЗЕН....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени