Евгени Минчев: Софка е стюардеса с ръце като заводски хляб, а Фики е фешън на дупки и естетически зрънчо

8198
13 Август 2016, 14:54


И тази седмица модната гилотина на лорд Минчев не подмина модните прегрешения на звездите. Тя се стовари върху фолк изпълнителите Софи Маринова и Фики Стораро в седмичната рубрика на лорда за в. "Телеграф".

Дами и господа, говори стюардесата. Моля, затегнете коланите и затворете очи, ако не можете да понесете с какво съм облечена...Тези думи бих поставил в устата на Софи Маринова, ако трябваше да илюстрирам снимката. Шалът-цяла жар птица, се стича от гласовитото гърло към пъпа, закопчан с устато като нея копче. То е зейнало, сякаш ромка пред  началник, искаща повишение. Дали от осветлението или от калпав фризьор, главицата на Софка прилича на карфица. В мрака всички котки са сиви, затова не разбирам основния цвят на звездата, от който се откроява  най-настойчиво черното. Черен влак се композира и надолу от ризата. Ръцете, бели като заводски хляб, съдържат загадъчно послание, което оставям на вниманието на краеведи. Не съм казал краВеведи а краеведи, дами и господа... Софке, ела на турско кафе, за още информация от лично-моден характер.

Няма да издам фикитура за дължимото от страна на сина на Стораро към българската мода. Фьешън на дупки, любопитно зърно и естетически зрънчо отвсякъде, Фики нагазва все по-дълбоко в блатистите модни тресавища. Един любопитен Андрешко , експериментатор , заседнал в капсулата на собствената си наивност. От друга страна пък, поп фолк идолът улавя в мрежите си /тези на собствената си блузка/, мрените и копърките на своя потребителски потенциал, на фьенките и всички лапнишарани ,гълтайки всяка негова текстилна приумица. Фики , Фики, искам да попитам, ти избираш ли добре своите дрехи и плащаш ли някому да те съветва?

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени