Евгени Минчев влиза с 2 гаджета в Брадъра

1711
13 Септември 2014, 12:00


Евгени Минчев влиза във ВИП Брдър, но не сам, а със „сателити“, узна HotArena.net.

 

Паркетният лъв ще кокетничи в риалити шоуто с две гаджета.

 

Имало едно време…

 

Когато пристига в София по покана, ала не официална, от Васил Андреев и Емил Димитров по соцвреме, Евгени Минчев е нелегален. В онази епоха софийското жителство е задължително, за да се живее в милионния град. То може да се получи, ако човек има работа в София. Но за да има работа в столицата, трябва да има софийско жителство. Омагьосан кръг!

 

Докато чака да намери някакво препитание и да кандидатства за заветната хартийка, която му дава право на легален престой в града на мечтите, младежът е принуден да чисти входа на Васил Андреев в центъра на София. Живее на тесен таван – нещо като два на два метра.

 

Единственото му щастие е да присъства на легендарните купони на текстописеца, написал думите към някои от култовите парчета на най-голямата попзвезда на България и единствената, издавана в милионни тиражи отвъд Желязната завеса насред най-страшната фаза на Студената война – Емил Дмитиров. Двамата мъже не крият своите интимни отношения, които пред обществото се маскират като „творчески дует“, а освен придворен поет, Андреев е и „импресарио“ на Емил, както в наши дни Ивайло на Кеца. На купоните на текстописеца се стича цялата столична бохема – артисти, музиканти, певци, децата на комунистическите големци. Нещо като събирателен образ и олицетворение на „златната софийска младеж“ от онези славни години е Йорданка Христова.

 

Генчо среща Данчето преди 30 години

 

на едно такова соаре. Галеното име е дадено на младежа от неговия хазяин, а Йорданка Христова е на върха на славата си, кара една от малкото „западни“, а всъщност далекоизточни коли в столицата – малка „Мазда“ от политбюровската партида, внесена специално за суперелита на България от Тодор Живков. Шефката на гилдията на естрадните певци, заслужилата артистка, е голяма певица. Тази „автопривилегия“ й е дадена като снаха на вицепремиера Григор Стоичков. Нейните разкази за далечни страни примамват вниманието на момъка от дълбоката провинция, който само може да мечтае за пътешествията на талантливата изпълнителка. Тя е сред малцината, които по онова време пътуват много по целия свят. Данчето изнася концерти от Япония до Куба и от Индия до Скандинавия. Навсякъде я търсят и я ценят, защото пее на двадесетина езика.

 

Амбициозното и умно момче обаче бързо започва да изкачва социалната стълба. Успява да започне работа в градския транспорт, което му лепва за цял живот титлата „ватман“. Минава през поезията, пише страхотни разкази, които излизат в авторитетното за времето си списание „София“, оттам прескача в светската хроника, на която става баща. После освен да организира партита, започва да се занимава с пиар и продуцентство. Започва да пътува в цял свят, но най-добре се чувства на Острова, където става лорд. И то не на кое да е място, а на Итън. Там, където се учат принцовете и премиерите на Англия и на държавите от цял свят. Живот като сериал...

 

30 години по-късно двамата стари познати от купоните на Васил Андреев влизат в къщата на „ВИП Брадър“ заедно. А хонорарът на Данчето ще отиде за нейния бивш свекър, когото поддържа, независимо от факта, че синът му отдавна й е бивш съпруг, а след раздялата им отлетя далеч от този грешен свят. Стоичков беше ВИП гост на 70-ия рожден ден на Данчето, отпразнуван в мезонета в полите на Витоша на Евгени Минчев и организиран от него. Затова и тръгнаха слухове, че той е дал едно рамо на знаменитата певица да влезе баш в социзданието на „ВИП Брадър“ тази есен. Не е ясно кой е имал нужда от повече навиване – устатата и темпераментна софиянка или продуцентите на тв шоуто.

 

Голямата пикантерия обаче ще бъде друга

 

Последната дама, която придружаваше превърналия се в полковник на Кентъки Минчев - Елена Кучкова, ще му прави компания и в тв къщата. Плеймейтката е блондинка и по боя, и по душа, така че на нея ще бъде възложена поддържащата роля на явното оръжие на умелия хайлайфен интригант. Ала отношенията с други две негови дружки ще бъдат по-интересни на публиката.

Това са танцьорът Атанас Месечков, с когото според слуховете лордът излизаше миналата година, и друг хубавец – Мистър България Мартин Мартинов. Очертава се доста оригинален триъгълник. Ще се вдига голям шум около тази група, предполагат от сега в столичния хайлайф.

 

Дали Иво Аръков ще стане обект на стрелите им

 

и какъв вид ще бъдат тези стрели – ето това е наистина апетитна тема за злите езици и светски клюкари. Дали ще бъдат стрелите на Амур? Или пък на иронията?

В случай на крайна откровеност, каквато е типична за Минчев, особено когато загрее, лордът ще разчита на неочакван секундант. Той е близък с най-емоционалния спортен деятел в света Тити Папазов, с когото пък станаха партия покрай кулинарно шоу.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени