Евгени Минчев за Ани Салич – царица на сиромашката естетика, Веселин Маринов – приличал на кондуктор, Къци Вапцаров – за арест, Елица Тодорова със светска снимка тип „от съблекалнята на басейн“

7255
10 Декември 2016, 16:00


Свикнали с изтупаните екранни образи на ТВ водещите и звездите и понякога трудно приемаме колко зле изглеждат в действителност. До този извод е стигнал лорд Евгени Минчев, под чиято модна дисекция този път попадат Ани Салич, Веселин Маринов, Къци Вапцаров и Елица Тодорова, видя HotArena.

 

 

Ани Салич разочарова с визия: с тежка пазарска чанта, с тежък плетен ямурлук, утежена с плътен, а и дълъг шал, с потури или друга тяхна импровизация, тя звучи плътно и неразбиваемо като танк. Провисналата връхна дреха излъчва планинарски комфорт, но в градски условия тя е едно озадачаващо естетическо събитие, пише „Телеграф“.

 

 

Прическата й също участва в този хор на сиромашката естетика, като за нея най-добре би било да бъде покрита с шапка, макар и плетена, дори и такава на Санта Клаус.

 

 

Веселин Маринов се качва на върха на класацията на Евгени Минчев за модни конфузи. Звездата е избрал синьо сако с цвят на тролейбус и ако върху него липсват токопривличащите метални пръти, то ръцете му доста енергично постигат това. Прическата на Веско – дело на невиждан стилистичен стаж. Бялата риза, откопчана почти до пъпа, сигурно води модната си пъпна връв от първата изява на певеца. Черният му панталон съсредоточава в себе си цялото естетическо безсилие на гилдията. Веско приличал на кондуктор, който взимал същевременно и нощни смени като шофьор.

 

 

Къци Вапцаров – с визия, достойна за арест. Жълтото около устата на водещия е прокапало върху дрехата му – яке, с петстепенна защита от премръзване.

 

 

Елица Тодорова – снимка, все едно е правена в съблекалнята на някой басейн. Но уви – певицата позира гордо пред медийна стена на светско събитие. Заради многото детайли по себе си момичето напомня на дресьор на гризачи, най-много на дресьор на печени пилета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-5
А ти педале грозен приличаш на олигофрен с претенции...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени